torsdag.

Det blev inget gym idag som planerat. Det var lite skönt och är glad att jag bestämde mig för att strunta i det denna gång. Gymmade i och för sig inte igår heller för jag var på födelsedagsfirande men kände att jag var tvungen att vila och plugga. Var tvungen att vila efter den galet jobbiga gympalektionen vi hade idag. Vi körde intervaller hela lektionen. Alltså springa runt planen och springa femton sekunder, vila femton sekunder och springa femton sekunder o.s.v. Det var galet jobbigt för en med dålig kondition så när jag kom hem åt jag mellanmål och sedan la jag mig i sängen och tittade på Top Model. Sedan sov jag ett tag (<3) och har ätit jättegod middag och ska plugga AFJU vidare nu. Har prov imorgon. Första provet och jag har redan ångest och är skoltrött. Jaja. 

Sedan är min födelsedag nästa torsdag, wippie! Men JUST den dagen har vi två prov och man ska hålla i ett tal. Is'nt that just wonderful. Elakt tycker jag...

I alla fall, nu ska jag fortsätta pluggandet och se på Idol.

Bruno Mars - Somewhere in Brooklyn


we're young and fresh.

Haha, älskar att jag åt fruktsallad med glass när jag läste Matildas inlägg...Kändes bra! Haha.

Imorgon är det redan torsdag? Jisses bananer. Det gick fort. Kanske för att vi haft två temadagar och idag har bestått av massa håltimmar. Efter skolan åkte jag i alla fall till Ica och köpte en bukett blommor och firade min systers man som fyller år idag. Det blev buffé och sedan tårta till efterätt. Det var gott och trevligt. Fast släktmiddagar är alltid lite jobbiga. Det är typ bakteriefest när alla unger klänger i en haha. Men de är söta mina små fina systerbarn. Mitt äldsta systerbarn, Hanna, hon har liksom tagit över min och min storasysters roll hos de mindre barnen. De liksom hänger och klänger på henne nu istället för mig och Camilla som de gjorde förut. Det var skönt, haha. Jag fick sitta själv för en gångs skull förutom att alla barn ropade mitt namn var femte minut.

Nu ska jag borsta tänderna och så är det läggdags.

Pussar


Parken - Vad Ska Vi Göra Med Henry?

wasting my time with a bum like you.

Helgen gick fort men den var skön. Jag var hemma ensam och det var faktiskt kul. Man fick liksom laga mat, städa och ta hand om sig själv. Det var som att bo ensam i ett stort hus, gratis. Jag gillade det. I fredags var jag på fest för ett par kompisar som fyllde år och i lördags var jag och Evelina och shoppade i stan. På kvällen så lagade jag mat samtidigt som jag skypade med syster. Det var skönt med lite sällskap. Sedan åt jag middag till en film och tända ljus. Snacka om kvalitétid med sig själv. Jätteskönt. I söndags var det bara gym och plugg som gällde.

Gårdagen var riktigt slapp. Vi hade salskrivning första tre timmarna och sedan slutade vi. Var väl hemma halv tolv och somnade typ ett och sov ett par timmar framåt. Det finns inget bättre än att sova på dagen <3. Idag har vi haft orientering vid skavlöten med skolan. Cutade ben, helt slut och kall. You gotta love orientering...

Efteråt blev vi upphämtade av mami så svängde vi förbi mcdonalds och köpte lunch. Vi gick väl plus minus noll där med först träning och sedan mcdonalds men satan vad gott det var. Snart kommer Evelina över och vi ska plugga AFJU...not that fun. Men vi måste.

Pussar


is not what i did'nt feel, is what i did'nt show.

Veckan har gått redigt fort. Känns nästan konstigt att det redan är torsdagkväll.

Dagen har varit skön, hela veckan har varit skön. Finns inte så mycket att säga om den. Igår och idag var vi och gymmade och även fast jag pmsade innan gymmet och kände ingen ork så är det bättre att vara där än inte alls och jag gjorde till och med mycket idag.

Ligger som en säl i sängen och kollar på Idol. Min favvo är Olle eller hon Linnea med den balla rösten. Kanske är det flestas favoriter, lite tråkigt. Gillar ha egna favoriter, men de är så bra! Har ätit köttfärssås med mackisar till middag och ska snart göra lite te. Har lite ont i halsen.

Puss

this women can cure cancer.

make me feel like i'm the only one who knows your heart.

Helgen har varit väldigt rolig. I fredags så kände jag att jag behövde vila lite så bokade inte upp mig för så mycket utan gymmade bara efter skolan. Fast vid tio tiden dog jag av tristess så jag och Evelina drog ut på promenad, alltid lika kul!!!

Igår var jag och mamma i Täby Centrum och kollade på småsaker och jag köpte present till Matildus. På kvällen var det födelsedagsmiddag för Matilda och det var väldigt kul. Jag tror inte min present mätte upp till "clone a willy" som Matilda fick haha. Kom dit lite tidigare för att hjälpa till sedan åt vi grekisk buffé och spelade TP. Det kanske inte var de lättaste frågorna men jag Matilda och Marcus "vann" i alla fall. Vi alla gav upp efter ett tag och vi hade vunnit flest tårtbitar så det var våran vinst.

Idag var det gym på förmiddagen och sedan så följde jag med mami för att rösta. Jag fick ju såklart inte rösta men följde med som sällskap och ville se lite hur det såg ut när man röstade. Har dammat av mina hyllor också och sedan var det bara att cykla till affären med Elin och Elin för att köpa ägg till middag. Det blev pannkakor och de är uppätna nu, så jag ska nog fixa lite inför imorgon och sådant

Kyss


http://open.spotify.com/track/3YJlTDtUXu1sGh8lunblkG

i love God.

Denna dag. Haha. Den här dagen är svår att summera!

Har varit i skolan idag! Igår på kvällen var jag barnvakt åt mina kusiner och sedan så fick jag skjuts hem och satte mig och chattade med Felicia som vanligt och satte igång med svenskatalet. Jag jobbar som bäst under stress när det gäller skolarbeten. Talet var i alla fall till idag men vi fick reda på att vår lärare var sjuk så vi slapp hålla tal! Score på den. Efteråt var det gympalektion, friidrott. Vi sprang massor och jag har sämst kondition, verkligen sämst så jag är riktigt stolt över mig själv att jag faktiskt tog mig runt alla gånger och gjorde mitt bästa. Gymmet har nog gett mer resultat än jag märkt. Det började spöregna också mitt under lektionen så det gjorde det lite extra jobbigt och freakin' cold. Åkte i alla fall hem efter en timme efter lektionens slut, hehe. Må låta onödigt jobbigt men jag orkade inte skynda till bussen första eller andra gången och sedan hade det gått en timme pågrund av min lathet. Var hemma halv fyra i alla fall och åt lite mellanmål sedan var det bara tillbaks till Täby Centrum för att möta Matilda och shoppa lite och käka sushi. Det blev inte mycket shopping...hehe. Jag är så galet klantig, jag vet, det tillsammans med otur. Jag tappade bort min plånbok men efter att jag faktiskt har motivation och lite smarthet och bästa Matilda med mig så fick vi till slut tillbaka den, jag hade glömt den på bussen. Köpte i alla fall ett par converse och åt sushi efter det som lite firande. Jag var JÄTTElycklig efteråt, log hela tiden för jag fått tillbaka min plånbok.

NU måste jag duscha och sen inte vänta för länge på att sova, jag är helt totalkörd efter dagen. Det gör ont i hela benen.

Pussar

bon iver <3 jag älskar bon iver. jag måste se dom live en vacker dag!

bon iver - lump sum.


girls know, girls always knows.

tuesday, dear tuesday!

Veckan har börjat bra och jag håller min tumme tills de blöder att det fortsätter så.

Igår gymmade jag, Matilda och hennes mamma men tog bara ben som muskelgrupp. Vi skulle gymmat idag också då jag skulle sätta fokus på armarna men det blev inte av, sånt händer när man är så många som gymmar tillsammans då alla har olika tider att anpassa sig efter!

Hösten har riktigt börjat och det är verkligen dags att fräscha upp sin garderob och eftersom jag jobbat ihop flera tusen under sommaren och i början av hösten har jag och Evelina bestämt en shoppingdag, som vi skrivit in i våra filofaxer. hihi. Jag älskar min filofax, jag bär den med livet. Har även bokat upp mamma på en shoppingdag för höstkläder.

Nu ska jag fortsätta skriva på min argumenttal till svenskan. Går sådär med såsom facebook och annat framför näsan.

Kyss


söndag.

Kvällen igår var jättemysigt. Vi gick till Ica och handlade någon gång vid fem och köpte allt vi ville äta! Det blev tacos med massa gott och så åt vi en hel kladdkaka med glass till efterrätt hehe! Mina vänner är bäst <3

Idag var jag och Evelina på Åva Black Jam och kollade på när de hoppade och käkade korv! Eller jag stod och spelade ninja jump på evelinas iphone länge haha! Bästa spelet. Jag måste skaffa mig en iPhone, såklart inte bara därför. Jag fyller ju år snart men mamma tycker en iPhone är onödigt och ibland kan jag också tycka det för min egenskull då det skulle räcka med en vanlig mobil, men det är svårt att hitta en mobil som man verkligen vill ha!

Sitter och tittar på Mamma Mia. Det är nog den bästa filmen som gjorts, eller nej kanske inte, men jag älskar den! Den är så mysig att titta på.

Måndag imorgon, altough - not to bad.


fuck you. fuck her too.

Veckan har varit hektiskt och jag är riktigt glad att den är slut! I onsdags och torsdag jobbade jag fram till nio på kvällen och skola på det gjorde att man typ dog när man kom hem vid tio-tiden. Men jag har tjänat ihop lite shoppingpengar så det känns bra.

Igår var klassen på vaxholmskastellet och lekte fångarna på fortet, det var kul! Riktigt kul. Och så en bruten nagel och uppriven mage på det gjorde det vilt! Vi var väl där från nio till elva, vårt lag förlorade dock men shit the same, så länge vi hade kul så var vi riktigt nöjda. Kom hem någon gång vid tolv och låg i sängen halvdöd fram tills fem då det var dags för gym. När jag kom hem så kändes gym väldigt omöjligt och långt borta men det gick faktiskt bra. Vi sprang i tio minuter (det är verkligen O-troligt för mig för jag har noll kondition) och sedan styrka. Vi har vilat och slappat väldigt många gånger så det känns bra att komma gång igen och jag har till och med träningsvärk idag, mihi!

Om ett tag ska jag gå och handla med Felicia och Evelina så ska vi käka middag och käka chips som Felicia ville haha!

Nu ska jag dammsuga mitt rum.

Kyss


jag älskar dig. erik hassle.


shine.

Det blev sällskap hos Nathalie igår! Det var riktigt kul i slutet med mina favoriter och jag är glad att jag i alla fall gick!

Idag har jag gjort söndagsgrejer. Såsom rensa tvättkorgen, dammat hyllor och ska snart bädda om och sedan göra företagsekonomi. Har även gymmat med Matilda, var helt slut efter! Tog verkligen i idag, har slöat flertal gånger så det var dag att ta i tag i det igen plus att senast jag gymmade var i tisdag så det var lite väl lång paus där emellan. Dock har jag börjat bli lite omotiverad, kanske inte att ta mig till gymmet för det är fortfarande kul för jag gör det med underbara människor, men jag saknar lite resultat. Vill ju inte bli biff och trodde inte heller att det skulle bli en massiv förändring men man vill ju ha lite resultat. Men det är som Matilda säger, att det är inte förens 6 - 8 veckor fett blir till muskler och det var mest i början jag ökade fort. Resultatet tittar väl fram snart, plus att det är svårt för en själv att se tydliga resultat, det är nog mer andra som ser!

Nu ska jag nog hämta lite cashewnötter och fortsätta att städa.

Pussar

welcome to perfection.


mys med mig.

Sitter och myser till denna låt och så har jag gjort en höstlista på spotten! Det är höst mina vänner <3


3 september.

Veckan har varit hektisk! I onsdags gick jag i skolan och jobbade från åtta till nio, kom hem klockan tio helt slut och slängde i mig en lättare middag. Min tidigare middag var en ledsen liten smörgås från pressbyrån. Haha. Torsdagen var lika jobbig den, men inget jobb efter skolan utan shoppade lite i täby centrum och sen hem och göra matematik och laga mat till mig själv samt gå på synundersökning och sen på kvällen ta en kall höstpromenad med Evelina. Jag har varit ensam tre dagar denna veckan hemma, det kändes rätt skönt och kul att ta hand om mig själv. Inte direkt för att mamma tar hand om allt för mig men att laga mat till sig själv och ordna allt annat som att städa och så var kul!

Igår - fredag så träffade jag Anna efter skolan och så åt vi sushi och sedan såg toy story 3D. Satan vad bra den var. Jag har saknat barnanimerad film. Jag tyckte den var jättebra. Jag har varken sett 1an eller 2an, men de spelade ingen roll, I loved it anyway!

Ikväll blir det antingen partaj hos Nathalie eller fetta hemma själv haha! Lite tragiskt må det vara, men jag är lite förskyld och kan behöva en helgdag utan att stressa runt. Får se hur det blir.

Nu ska jag handla med mor.

Kyssar.

Det är lite smörsång jovisst, och inte längre min absoluta musiksmak och texten är rätt patetisk OCH att Felicia hatar när jag lyssnar på sådant här, men jag har en förkärlek till Bruno Mars, han är snygg!

RSS 2.0