peace and love 27/6 - 3/7.


tidsfördriv.

Fem allmänna ”allergier”:

·         Att chatta. Smsar eller ringer tio gånger hellre.

·         Småtjejer som inte kan gå i klackskor.

·         Onödiga statusar på Facebook.

·         Kallprat.

·         Ibland mig själv.

Veckans roligaste: Gårdagen – midsommar. Det var riktigt kul.

Veckans tråkigaste: Måndag – Gjorde typ inget då..

Veckans bästa: Att mina naglar mår så bra. De är sällan såhär fina. Även fast jag tycker det är så viktigt med fina naglar så är mina sällan så som jag vill ha dem.

Veckans sämsta: Vädret och mensvärk.

Veckans upptäckt: Att jag faktiskt har fina saker i min garderob exempelvis.

Dagens klädsel: Tröja och shorts.

Dagens humör: Pigg tokigt nog. Och glad.

Dagens bästa: Beyoncés nya album.

Dagens måste: Kanske börja packa till Peace and Love. Bara kanske..

Dagens finaste: Promenad med Matilda. Skönt att prata med henne och så tycker jag så mycket om henne också.

Dagens fulaste: Mina hälar. Hatar mina skavsår och att jag fortfarande är så horribelt dålig på att raka benen utan att skära ett litet sår.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Inte för mig – tror jag.

Tror du på Gud: Jag tyckte det Michaela Forni skrev var så fint och rätt.  ”Jag har alltid sagt att jag inte kan svara på den frågan. För ända sedan jag varit liten har jag bett till Gud i svåra situationer, men jag vet inte om det är för att det är den sista utvägen eller en önskan, en förhoppning om att det finns någon. Jag har aldrig fått någon uppenbarelse om att det finns en Gud och har svårt att tro på saker jag inte kan känna”

Tror du att världen går under 2012: Nej.

Tror du folk gillar dig: Ja.

Vad längtar du till?: Peace and Love och sommaren.

Vad gör du nu?: Rätt dum fråga.

Vad vill du göra i framtiden: Vara kär, ha familj, jobba, bo fint, vara lattemamma med Matilda. Älska livet.

Vad har du för komplex: Ett antal men har väl lärt mig att leva med dem. Eller nästan.

Något banalt som du älskar att göra: Doppa bröd i salt och olja. Och åka bil.

Något banalt du önskar du kunde göra: Hacka grönsaker väldigt snabbt. Ser coolt ut.

Något banalt du hatar: När någon äter morötter. Hatar ljudet.

Något banalt du älskar: Det är inte banalt, men jag älskar alla mina vänner.


midsommar.

Igår var det midsommar. Jag hade en jättebra midsommar! Först blev jag bjuden på sillunch hos familjen hellman. Älskar midsommarmat - sill, lax och potatis. Vi tittade sen på sex and the city-avsnitt på Matildas dator med muffins. Marcus kom sen för att hämta oss så vi bytte om till lite varmare kläder än klänning och sedan åkte vi till Vallentuna. Vi grillade, lekte lekar och drack en shot för mycket. Rolig midsommar, mest för jag tycker så mycket om människorna jag firade midsommar med.







Idag har det varit promenad med Matilda och prata så himla mycket som vi alltid gör. Har ätit lite godis nu och ska nog inte göra så mycket mer idag. Orkar inte heller!


i still need you.

Det regnar så fint utanför. Tur att jag inte har så mycket planerat idag för då hade regnet inte varit lika positivt i mina ögon. Imorgon får det gärna vara bättre väder.

Jag har rensat min garderob så man hittar klädplagg man glömt bort. Jag orkar dock inte sminka mig nu för tiden. Skönare att gå helt utan smink.

Snart kommer mamma hem och då ska vi handla lite i Täby Centrum, mestadels för att kolla saker till Peace and Love. Jag har även körlektion vid sextiden. Ska bli kul, hoppas jag får köra ut på motorväg idag. Det är ju dock inte bästa vädret så får se vad min körlärare säger.

Imorgon blir det skoj igen. Midsommarafton med vänner. Ska bli riktigt kul!

Bra regnlåt.

Heart skipped a beat - The xx


nu och nu och nu.

Jag vill flytta - nu och nu och nu.

Jag kan inte låta bli att sitta och fundera på inredning. Allt från färg på handdukar till hur jag vill sortera saker i mitt rum.




champagne showers.

Om det är någon som kan festa - ha fester - så är det Matilda fricking Hellman. Jag hade så roligt igår. Vi åt grillat och hade skoj. God mat, kalasmänniskor, bra hus och stora högtalare är ju förbestämt att lyckas. Önskar innerligt att jag hade lite bilder men det är så svårt att ta fram mobilen när man har skoj. Det får räcka med minnen!

Felicia sov över här traditionvis när vi festar i Täby. Vid ett-tiden kom Evelina och då blev det makaroner och skräckfilm. Vi såg paranormal activity. Är förvånad och imponerad att jag såg den. Jag tittar ALDRIG på skräckfilm för jag gillar det verkligen inte. Men med regn, huvudfylla och stor säng kändes mysigt med skräckfilm.

Har lagat mat till mamma och mig som vi ätit. Hon har gått och lagt sig men jag är pigg som 17. Jag har kommit underfund med att jag har sommarlov idag. Då jag kom att det är SÖNDAG för mamma och jag känner inte ens av det. Samt att när mamma sa att hon måste jobba lite tänkte jag att jag också kanske ska göra något, och sedan slog det mig - jag har inget sådant att göra!!!! Jag har inga måsten. Wihi!

Om en vecka är det Peace and Love. Bara så att ni vet.


ladies. our revolution has come.

jag blir sällan imponerad av saker på internet. riktiga människor är coolare. dock är detta det bästa jag sett i år. kolla in!

run the world.

den lata sången.

Både idag och igår har jag varit nästintill osysselsatt. Igår låg jag i sängen och tittade på olika program på mobilen till ett-tiden då jag började rensa min garderob. Vill inte ta med allt till flytten. Blev en liten slänghög. Var även med Evelina på kvällen, vi åt Fajitas! Idag ska jag äta själv igen, har lite kyckling kvar i kylen. Får steka på den snart. Idag har jag bara ätit tomatsoppa, tittat på The Hangover - den första. Jag såg andra filmen före den andra, hehe. Eller hade sätt halva första filmen men aldrig orkat sett klart den. Nu hade jag tid och lust för det, bra film! Fast tyckte nästan tvåan var bättre. Fast det är väl skillnad på film på datorn och stor biosalong med vänner.

Imorgon blir det barnkalas och grillfest på kvällen hos Matildis. Wehee!

 


helg.

Firade Matildas sommarlov i fredags med middag hos familjen hellman och sedan skoj på Skavlöten. Vi träffade coola killar från Estonia som tältade vid skavlöten för att sedan spela musik i Stockholm under ett par dagar. Alltid kul att träffa folk från andra länder. De spelade musik framför oss runt elden. Bra start på sommarlovet. Ja, jag tycker jag har sommarlov... även fast jag slutar på onsdag. Är ledig nu måndag och tisdag ändå.


Jag tappade min korv..


skyll dig själv ifall du sitter och tar egobilder med min mobbe..mohah

En dryg timmes promenad med Matilda och planering för när de 18 åren är fyllda. Ska bli roligt.

sjunde juni.

Jag och Anna åt middag hos Matilda igår. Vi handlade mat tillsammans på ica och gick sedan hem till Matilda och lagade fajitas tillsammans. Sketagott! Efter pratade vi och tittade på Bachelorette med sorbet. Jättefin sommarkväll var det också. Drog mig hem med Anna vid elvatiden. Hade lite svårt att somna igår, har nog hunnit vända dygnet plus att det var så varmt under natten. Jag sov endast i lakanen, tog ur täcket ur påslakanet i ren frustration vid tolvtiden.



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Felicia och Evelina har varit här och pluggat och vid sextiden åkte jag och Evelina och badade i rösjön. Det gick att bada! Jag trodde egentligen inte det, ville mest för att det var så varmt ute. Det är ju skillnad på att doppa sig och att faktiskt bada och vi badade!


hangover 2.

Så jäkla sevärd film, haha! Jättekalas film!


shopping.

Mamma och jag var i fredags och shoppade i stan. Vi sprang in i de flesta affärer på Birger Jarls gatan och tittade in på flertal designaffärer för att titta på saker till lägenheten. Det var jättekul. Jag föll för ett servisset: Rörstrand - Swedish Grace. Den gillade jag allra bäst. Vi var även inne på nordholm och kollade på fina champagneglas. Mamma är lite mer systematisk och tycker vi väntar och tittar mer, medan jag vill köpa första bästa redan nu.

Sedan var det lite klädshopping! De kanske var snäppet roligare till och med. Fyndade lite på bik bok rean samt hittade massa fint på weekday och monki. Bland annat en klarblå långklänning på weekday och en possible midsommarklänning på monki.


vi åt youghurtglass med jordisar.


landa på natten, när alla sover.

Jag och Camilla har solat hela dagen. Efteråt tog vi en tur till Täby Centrum och sen tog vi första doppet i rösjön. Lite för kallt än men var rätt skönt. Efter middagen nu som bestod av majskolv som förrätt och köttfärssås som efterrätt tog vi bilen ner till Hägernäs Strand och satt där ett tag.

NU - Baksmällan dos.


hittade en smörig blomma.


RSS 2.0