tisdag.

Har ägnat lite för många timmar i Täby Centrum de senaste dagarna. Igår fikade jag och Felicia och sen så träffade jag Anna och Isabel så gick vi runt och kollade i affärer tills de stängde. Idag fikade jag och Evelina istället och jag köpte det jag igår hade tittat på. Har inhandlat strumpor (roligare köp än man kan tro - och nödvändigt.) och ny laddningssladd. Har även hittat de snyggaste skorna. JAG VILL HA DEM. Ba så att ni vet.

Jag har inget internet, snyft. Jag sitter och surfar på låg hastighet. Synd om mig är det. Både mobilen och datorn har slut. Tur att sista dagen på augusti är imorgon, jäklar vad jag ska interneta efter det. Efter flytten har jag ingen TV och nu inget internet - jag är livlös.

Imorgon ska jag simma efter skolan. Det ska jag börja med varje onsdag, gratis träning är aldrig fel. Tack Tibble.




ghost n stuff.

Efter skolan igår så mötes Matilda, Anna och jag vid Ica och handlade tacos och Ben & Jerrys. Vi åt hos Matilda och tittade även på kläder. Fick hem massa fina saker! Är motiverad att rensa min garderob.. igen! Tycker alltid att jag är kallblodig nog att rensa ut allt jag vill men det är ändå alltid för mycket. Skulle jag haft ekonomin skulle jag gett bort allt och börjat på ny kula. Har fina saker men har man använt dem känns de så...ovärda.

Blev även titt på Notting Hill och så sov vi över hos Matilda. Idag har jag städat mitt rum lite efter behov. Känner mig rätt nere och trött. Jag skulle så gärna vilja hitta motivationen och styrkan i att sova bra, träna, äta regelbundna tider och ha snygga kläder. Känns som den senaste tiden så har jag varit så stressad så har nästan förlorat på alla plan. Dock vet jag av den eviga erfarenheten att det brukar komma av sig själv när man lugnat ner sig.



Jag vill verkligen ha jobb! Jag förstår inte hur man får jobb. Jag förstår. Men jag förstår inte. Jag har lämnat in CV på alla ställen jag själv kan tänka mig jobba (vilket är i princip överallt i närheten) och det känns som att man måste nästan ha tur för att hitta rätt tidpunkt att lämna in sitt CV.

Ska äta popcorn nu och drömma lite.

Puss

måndag.

Vi har haft första riktiga skoldagen idag. Jag diggar verkligen min nya religionskunskapslärare. Han har jag redan respekt för idag! Det är ju kul med yngre lärare, han känns mer hipp än de andra torrbollarna som bara rullar på med sina traditioner.


<3

Efter skolan har jag och Evelina åkt fram och tillbaka och slängt saker i grovsoporna. Men värt besväret!

Imorgon blir det middag hos moster och nu väntar jag på msnfelicia!

Puss



my hands they were strong.

Första dagen i skolan år 3 gick bra. Känns inte riktigt verkligt än. På måndag kommer väl den kalla duschen. Dock var det riktigt kul att träffa mina fina klasskamrater igen! Har saknat dem.

Sov över hos Evelina igår. Vi åt kräftor som förrätt och sen lagade vi kyckling och bulgur. Så jäkla gott! Efterrätt blev chips. Svårt att inte äta så mycket.. Vi sappade igenom tvprogram och pratade genom kvällen.
 


Idag har jag och mamma varit och shoppat lite överallt typ. Vi shoppade kläder åt henne i Täby Centrum. Kul att få vara shoppinghjälpare :) Vi köpte även lite nödvändigheter som iphoneskal och pennor till skolan. Ska även investera i ett ritblock och börja rita lite igen. Fick även en klänning från Street Corner <3


 
Den blir nog fin i höst :)

Nu ska jag skölja ur inpackningen och göra mig ordning för födelsedagsfirande med Matilda!


Adele - Set Fire To the Rain


sommarslut.

Först lunch med Anna igår och sedan träff med henne och Matilda idag! Bra vecka :) Storsade runt i second hand affärer och annat.

Efter mötte jag upp Camilla och så gick vi hem till henne och åt deras fiskgryta och kollade på Rederiet. Urkul att titta på avsnitten igen. Man kommer ihåg mer än man tror! Kul att umgås med bästa syster också.

Imorgon börjar skolan. Jag tror det blir jättebra!!

I helgen blir det sovdate med Evelina och födelsedagsfest på lördag! Sommaren är över men låser in mina fina minnen jag fått.




all i want is to let it go.

Michelle Obama "Let's Move" initsiativ för att röra sig mer tycker jag är kul. Önskar bara att låten kommer till spotify, har den på huvudet.

better.

Gårdagen spenderades hos Felicia med Evelina och godis framför Inception. Tror jag förstog filmen mer än första gången, höhö. Kanske måste se den en gång till för att faktiskt förstå hela grejsimojsen.



Idag har jag varit med Camilla och shoppat i stan. Hittade ett par jeans och en mössa. Lite dåligt utbud än, förväntade mig mer. Är riktigt sugen på att shoppa höstkläder. Efter gick vi hem till Camilla och Olof och gjorde apelsinjuice i hennes nyinköpda juicepress och åt mackor. Delish. 

Nu ska jag fortsätta titta på Veronica Maggio på svt som jag började på för några dagar sen och somna.


länge leve vi.

Idag är jag jättetrött. Jag har sovit sent och inte gjort mycket mer. Jag äter knäckemacka med ost och dricker te ur våra nya lila stora koppar från Bruka. Jag lyssnar på Sommar i P1 med Cecilia Fors och nu Daniel Adams-Ray. Tycker att det är behagligt väder för mitt humör idag.

Lägenheten börjar sakta men säkert ta form. Det är mycket kvar att göra, det tar så mycket mer tid att komma i ordning än man tror, men snart så. Jag har än så länge min hästenssäng, sängbord från SOVA och tvbänk från IKEA. Resten står antingen på beställningsväntan eller har inte fått tillfälle att visa sig i mina tankar. Mitt skrivbord väntar jag fortfarande på. Det kommer nog om ett par veckor.

På fredag börjar jag skolan. Vet inte hur jag känner för det. Jag har någon stark känsla av att detta året kommer bli bra. Jag har mognat eller ändrat mig på något sätt. Jag måste bara bita ihop igenom det sista skolåret! Det ska nog gå bra. Snart är jag 18 och senare tar jag studenten.


flen.

Är jö inte direkt en mästerbloggare men..

Jag har varit i Flen och myst med familj.





Igår var det bowling med vänner och vindrickande hos Olivia.




Idag har jag och min syster Anna-Carin varit på loppis och sålt och fyndat. Askalas. Ikväll ska jag och M&M kolla på midnattsloppet och hänga! Längtar.

Puss

finding nemo.

Idag fyller fina Anna 18, så vi firade det med lunchfika och ögonshopping i NK.



Efter gick jag och Matilda på Bridesmades. REKOMMENDERAS!!! Så jäkla bra film. Skrattade högt flera gånger. Spring och se.



Vi delade systerligt på en läsk! :)

Efter bion var det äventyr pågång då Matilda ville se Nemo från kungarna av tylösand som jobbar på Sergel. Det var jättekul för hon fick sån adrenalinkick. Vi hittade aset och gick fram och frågade efter en biosal och så var det med. Kändes som att man var fem år igen för allt gapskrattande efteråt, haha!


fin låt.

i'm nicky minaj, i mack them dudes up.

Jag har inte bloggat på asalänge men har inte riktigt haft tid. Jag har varit mycket på landet och fixat mycket i lägenheten.


söta kusin! det är pommac (!)



Camilla och Olof kom som finbesök.


Hade tacomys med Elin och Elin!!!!!111!!



Pappa Anders skor






RSS 2.0