shake it out.

Jag är ledig och det känns wünderbart. Lördagen spenderades med körlektion på morgonen och sen fick jag köra fram och tillbaka till landet för att hämta vhs-filmer på när vi var små. Ska spela över dem till DVDer så man kan titta på dem. Igår var jag på höstmiddag hos Anna med hennes familj. Blev bjuden på köttgryta och vin. Mumma!

Idag har jag skrivit på engelskan (det är lixom lättare att göra saker när man inte riktigt måste), gått runt enstaspåret och nu ska jag äta köttbullar med spaghetti. Efter ska jag träffa Risis och sen gå på Risk1an.




torsdag v. 43.

Idag har Felicia och jag ätit sushi och pluggat miljöjuridik. Jag har även varit ledig idag och kvällspromenad med Matilda (L). Imorgon är det fredag, sen är det lov. woopsie.



it's like you're screaming and no one can hear. you almost feel ashamed that someone could be that importent, that without them you feel like nothing. no one will ever understand how much it hurts. you feel hopeless. like nothing can save you. but when it's over, and it's gone. you almost wish that you could have all that bad stuff back - so that you could have the good.

jag tycker om.






i can't make you love me.

Om drygt en vecka är det höstlov. Jag vill ducka mig igenom den här veckan för den är så jobbig för att komma till lovet. Sista höstlovet? Shit manhattan.

Jag gillar söndagar. Eller jag gillar mig själv på söndagar för jag blir produktiv. Jag känner väl stress för att det snart är måndag och känner att jag måste göra klart för att göra måndagen lite bättre. Jag har söndagsstädat, pluggat, svarat på rekryteringsfrågor och bokat klipptid. Jag måste klippa mig. Det var länge sen jag var nöjd när jag var klar. Jag tror dock att jag vet hur jag vill göra denna gång. Börjar väl känna mig själv om hur jag vill ha håret. Annars har jag många gånger kört den enkla vägen genom att visa en knappt centimeter mellan tummen och pekfingret. "Ta inte så mycket, bara det värsta."

Den 4 november ska jag på Bon Iver. Det är jag väldigt lycklig för.



Jag har inte mått så bra den senaste veckan och jag får alltid feeling för att göra mål när jag har känt mig allmänt depp på allt. Jag ska köpa gymkort, jag ska klippa mig, jag ska rensa min garderob, införskaffa höstgarderob och börja rita igen. Som ett alternativ på nyårslöften.


månskensregn.

Igår var fina vänner hos mig och jag bjöd på middag. Det var väldigt mysigt, då jag hade bästa sällskapet! Bjöd på köttfärssås och pasta, och muffins till efterrätt. Fick även fina presenter av Annis!

Blev upphämtad vid skolan idag för körlektion. Det gick bra, är inte lika nervös längre och gör konstiga fel som jag hade en rutin med att göra i somras, utan nu är det mest övningar för att få rutin. Måste fortsätta mer och mer intensivt på teorin också så är jag snart klar.

Har pluggat matte med pappa idag också och blev bjuden sushi. Pappa bor så fint i Hammarby sjöstad, skulle lätt kunna bo där när jag blir vuxen.

Bara två dagar kvar till födelsedagsfest!!!


ni är bäst.

Min födelsedagshelg har varit jättebra! Jag är så nöjd med MIN helg. Har fått fina gratulationshälsningar och kramar, blir så glad. I fredags åkte jag och Matilda fnissandes till Camilla och Olof, där vi fick dricka, present och snacks och jag fick sång. Efter var det förfest och utgång som gällde! Jag är så nybörjare på det här med utgång, men det var kul!

Igår var det släktmiddag hemma hos oss. Vi hade jättemysigt och vi hade fixat så fint, och mamma lagat bästa maten. Matilda kom även sen, samt Evelina. Av Matilda fick jag en tröja från Filippa K. Den kvinnan känner mig bra :) Jag fick så fina presenter, är helt lycklig för dem. Mutewatch, klänning och Yasuragi Spa från Camilla och Olof! Samt fin plånbok med pengar och annat fint från moster och massa fint från mamma som converse och annat. Har säkert glömt något. Trodde aldrig att jag skulle få så fina presenter. Antog jag skulle få acceptera att jag fyllt vuxen och att man får nöja sig med det lilla.

Idag har jag ätit tårtrester och kollat på Grey's Anatomy avsnitt! Jag mår så bra nu. Jag vill så gärna tro att det har med att göra att jag är 18 år, är så skönt att 17 är över. Dock har det ju med att göra att jag haft sådan fin helg men det räcker mer än väl.

Nu ska jag sova, glad.

 


3/10.

Det har varit en lång dag idag! Började dagen med religionsprov, och jag tycker det gick bra. Efter skolan åt Felicia och jag mackor och te samt pratade. Jag har inga läxor idag så har gjort pilatesövningar och dammsugit. Ska snart möta mamma så ska vi handla och övningsköra lite. Körkortet är inte långt borta, dock blir jag hindrad av att det är svårt att få lektionstid men det ska säkert gå bra. Jag är inte stressad, spelar inte så stor roll när jag tar det.

På fredag fyller jag år!!!! hehe. Längtar något typ. Det var länge sen man längtade efter sin födelsedag, tycker jag i alla fall. På fredag blir det brakutgång med Camilla, Olof och Matilda samt släktmiddag på lördag. Helgen kommer bli kul, många helger framöver är fullproppade med roliga saker.

Jag är på jakt efter en kabelstickad tröja, tycker det är fint. Vill hitta en i en fin färg. Typ senapsgul. Eller rosa.




detsamma.

I fredags var det födelsedagsfirande för Elin och Olivia, och igår så var det middag i stan med Evelina och Felicia! På lördagsmorgonen var det även sista pilates. Jag gillade det verkligen, kunde hållt på hela hösten med det. Kanske bokar in några andra lektioner om jag har råd.

Jag trivs med den här helgen, den har varit lagom på alla sätt. Nu ska jag äta lunch för jag är jättehungrig och sen plugga lite!

Köpte dessa skor - jag gillarom.


RSS 2.0