if she wants to rolls. she rolls.

Är det bara jag, eller känns det verkligen som våren är på väg? Jag tycker det och det räcker för mig.

Hade en jättemysig dag i torsdag med mina vänner. Det var idrottsdag och vi hade valt att pimpla. Kanske känns som ett töntval men det var det eller Romme och mina skidskills kanske inte ens existerar så det blev pimpling på värtan. Och är inte missnöjd för ett öre över det valet. Det var jättemysigt att sitta där på isen för solen verkligen lös jättefint. Jag fångade tio fiskar, vi slängde dock tillbaka alla. Vi drack varm choklad och solade lite. När man kom hem var man alldeles röd om kinderna, tror solen tog rejält. Dock försvann det ju lika fort som det kom.



Efter en lång skoldag i fredags så åkte jag in till stan vid halv femtiden och mötte om Matildis och på impuls på grund av rean så drog vi in på Zara och efter en kvart kom jag ut med fyra par byxor. Hehe...Det var rea ju! Och jättefina vårbyxor fanns det. Vi vandrade sedan till Vapiano och åt gudomlig middag med Anna och efter det Espresso House och sen av brist på ställen att umgås på blev det macedonken. Trevlig kväll!!! I lördags blev det långpromenad med Matilda och sedan gym igår.


vår. jag väntar på dig med spänning.


allting har förändrats. men du finns kvar.

Att dansa i torsdags var så jävla kul! Jag trodde inte jag skulle tycka det. Att jag skulle tycka det var relativt svårt och jobbigt men jag har verkligen gjort rätt val att börja dansa igen, ångrar det inte en sekund. Det kändes som att jag behövde ta tillbaka en del av mig. Dansen kanske inte är något jag lever för enbart men det blev liksom som MIN grej och jag känner att jag inte har mycket i mitt liv som bara är mitt. Men dansen är en början.
Fick dock brutal träningsvärk, man tränar så konstiga muskler.

I fredags så umgicks jag här hemma hos mig med Evelina. Jag klippte hennes hår och vi kollade på Juno. Jag älskar den filmen.

Igår så satt jag hela kvällen och slipade på min text som ska lämnas in imorgon och innan jag gick och la mig satte jag på 500 days of summer. Jag gillade inte den filmen när jag såg den men Camilla har tjatat som tusan att jag måste älska den, och jag gillar den faktiskt. Såg inte klart den, får bli slutet ikväll.

Har varit och gymmat och ätit sen lunch och ska göra lite spanska snart.


i hate looking like a fool. i just want your kiss boy.

Imorgon är det helg. Eller jag räknar, som den optimist jag är, att fredag också är en helgdag.

Veckan har varit ryckig men mycket bra om man ska summera den. Igår blev det gym efter skolan och jag har till och med träningsvärk idag. Det hade jag inte förväntat mig alls eftersom vi gjorde i princip det vanliga men jag har lite träningsvärk i mina ryggmuskler. Idag hade vi "tal" på svenskan. Eller inte tal, utan man fick gå upp och berätta om en pinsam historia. Många hade riktigt roliga, alla i klassen är så gulliga så det är roligt att höra om deras historier och jag tyckte det var en smart övning eftersom man behövde bara berätta något, inte tänka på uppbyggnad och så så mycket och bara bli bekväm att stå där uppe och prata "med" klassen. På gympan fick man gymma eller spela pingis och så hade vi lite betygsnack. Jag och Isabel stod mest och gjorde en balansövning och typ lekte med små pliéer och så spelade vi massa pingis. Inte så mycket gym, hehe. Jag har sovit en halvtimme nu också, asså det går inte att överleva utan de där små powernapsen man har då och då i veckan. I morse gick jag upp en halvtimme innan jag skulle gå. Fick ifs skjuts av mor i morse också så det var skönt, då jag slapp gå till bussen som är så jobbig.

Nu ska jag åka till dansen. Jag har bokat upp mig till en danskurs i veckan. Jag har ju inte dansat något i höst så är lite nervös. Men jag är typ f1 taggad!!!!1!!111one. Ska bli roligt.

Nu måste jag åka.


i'm only human.

Nu har skolan dragit igång. Denna veckan var ju sista veckan på höstterminen så det har dragit igång med en jättebra, lite ryckig vecka med några lektioner så har uteslutits och kurser som har avslutats.

I måndags så hade vi världens håltimme så jag och Felicia åkte hem till mig och kollade på desperate housewifes och så somnade vi båda haha. Sen åkte vi tillbaka och hade en sista lektion.

Onsdagen var en skitbra dag. Fick VG på matteprovet och fick reda på att det kan bli ett MVG i estet, fast den kursen är ju inte riktigt klar än. Har haft bild nu i höst och ska ha musik nu i vår. Vid ett-tiden blev man upphämtad i skolan och så åkte vi och gymmade.

I fredags så hade vi också muntligt förhör på filosofin, och det gick faktiskt jättebra. Fast är riktigt glad att den kursen är över, även fast jag rekommenderar alla att gå den så var den lång kändes det som.

Vid nio-tiden åkte jag och Matilda in till stan för att fira Fredrik och Johan som fyllt/fyllde år. God middag och så åkte vi hem på natten. Jättetrevlig kväll.

Igår så kände jag att jag behövde slappa lite. Jag och Evvis åkte in till stan vid ett-tiden och käkade lunch och satt där flera timmar och pratade. Vi kollade även lite i småaffärer. Åkte sen hem för att äta middag och på kvällen satt jag bara vid datorn och kollade på tv. Somnade vid elva och vaknade vid tio-tiden. JÄTTESKÖNT!

Idag har Matildus och jag varit på yoga. Jag älskade det. Man fick jobba med andningen och kroppen. Jätteskönt. Ska bli kul att testa igen, kan bli skönt en vecka då man är stressad och behöver få stressa av. Det var även skönt för min rygg.

Sitter och kollar på 24 timmar. Svensk sommar <3. Jag stör mig verkligen på Anna Book. Kan tänka mig att man gillar henne när man träffar henne för hon verkar ju tillmötesgående och lätt att prata med men shises vad jag stör mig på vissa saker hon säger och gör... Inte riktigt min stil.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att tiden framöver blir perfekt.




can't cut scars with my destiny.

I slutet av detta jullov har jag spenderat till mestadels hemma och slappat. Pluggat och ätit. Behövde vila lite då jag fortfarande är lite sjuk och mådde inte sådär jättebra. Så har umgåts mycket med mamma istället och så pluggade vi tillsammans. Mamma är så mycket bättre på att förklara än vad min företagsekonomilärare är. Så är klar med det också.

Idag blev det gym på förmiddagen sen så har jag inte varit mer aktiv än så förutom en kort traditionell promenad med Elin och Elin.

Har haft en riktigt mysigt jullov och det har varit riktigt långt vilket känns bra och väldigt nödvändigt. Nytt år och nya tag.

Ska kolla på 2 ½ men och sen sova. Håll tummen för hur det kommer gå att gå upp imorgon, men det ska nog gå bra. Det är ju i början det går bra.


who knows me better.

I måndags var jag, Evelina och Rasmus på bio och kollade på Narnia i 3D, fett ballt. Haha. Filmen var G-R-Y-M. Jag har inte sett tvåan men det spelade ingen roll. När jag kom hem satt risis och jag och skypade. Vi satt och pratade men till slut satt jag och spelade spel och hon satt och kollade facebook men vi hade ändå på skype. Då är man banne mig bekväm med varandra, haha. Men så är det med barndomskompisar, vi är så vana med varandra.

Vi bestämde oss också under skypet för att vi skulle ta en morgonpromenad som inte blev en morgonpromenad dock, vi var ute halv ett för vi sov så länge båda två och var så sega på att ta oss ut. Vi gick en timme sen gick jag hem och åt lunch och åkte till Nathalie som gjorde mina naglar och var där och hängde resten av dagen. På kvällen efter middag gick jag till Wide och spelade the sims 3, hehe...Det var kul! Spel som håller liksom. Dock tyckte jag 2an var roligare än 3an och fattade inte hur man gjorde vissa saker för det var så länge sen.

Idag har jag städat både badrummet och mitt rum kliniskt rent. Inte ung och bortskämd här inte. (bästa programmet btw.) Efter det blev det gym vid fyra och ikväll har mamma och jag handlat god mat och tittat på teater på TV. Jag ska sova strax. Ska försöka gå upp lite tidigare imorgon. Jag och Evelina ska till Täby C på förmiddagen och göra lite småsaker sen ska jag till Matilda och plugga! Ska bli mysigt.

God natt!!!!!!!!!!!1111!!!!111!ett


rolling in the deep.

tusenelva. två. tusen. elva.

Det är skönt att det har börjat ett nytt år. Lite hoppfullt sådär.

Nyårsafton var jättelyckad. Verkligen. Jag gick till Elin runt sjutiden och så åt vi en exellente trerättersmiddag och hade jättetrevligt! Jag var lite seg i början för jag var lite trött men sen blev jag pigg och taggad. Drog mig efteråt till bussen och höll tummen för att bussen skulle komma fram i snöovädret och det gjorde den till slut. Så åkte till Evelina och där hade vi JÄTTEKUL! Riktigt kul med roliga människor och bra musik. Roligast var väl när alla gått och det var bara jag, Evelina och Rasmus. Har de roligaste filmerna på min ajfon. De ska sparas i all evighet. Vi kollade på Jurassic Park, retade Evelina och sedan gick vi och la oss. Gick upp imorse då jag och Evelina satt och kollade på Romeo och Julia på tv.

Ikväll har jag inte gjort mycket, bara duschat mitt äckliga jag och tittat på fångarna på fortet och lite annat. Ska snart sova. Behöver få en rutin igen. Imorgon blir det gym på förmiddagen. Fast min förbannade förkylning försvinner aldrig så ska ta det långsamt imorgon.





RSS 2.0