your fucking perfect.

Älvsjömässan var väl lite banal! Gillar inte älvsjömässan. Vi alla var trötta på morgonen, jobbiga ungdomar som skulle hoppa på en och promotea deras produkt och man hittar typ ingenting. Kanske hade varit roligare om man var på humor, men det var inte vi!

Några i klassen gick till Pong och åt lunchbuffén (L). Den var underbar, alltid god mat där. Efteråt gick vi förbi Beyond Retro och tittade in och sedan följde Felicia med mig hem! Vi satt och pratade och lyssnade på musik. Skön dag, definitivt!




Imorgon blir det en vanlig skoldagar men jag gillar onsdagar så det (Y) på det.

Sitter och tittar på Stylisterna och äter Apelsin. Senare ikväll är det Cougar Town.


du kan få bli min idiot.

Har varit riktigt duktig idag! Jag har tvättat SJÄLV för första gången! Lite stort. Eller kanske inte. Men rensade min tvätt all by myself och satte på tvättmaskinen. Nu hoppas jag inte att jag irriterar de ungdomar som gjort det här miljontalsgånger med min bortskämda attityd men det var lite roligt att göra det för första gången själv.

Har städat mitt rum, eller städat är det alltid typ för jag är rätt pedantisk men har dammat och dammsugigt samtidigt som jag lyssnat på Stevie Wonder i lurarna högt. 

Det har varit en fett onödig dag. Började med spanska, vi hade inte ens en lärare så det hade inte varit hela världen att missa den lektionen. Hade datorlektion direkt efter. Lisa och jag åkte hem till mig på lunchen och åt mammas bästa pannkakor och pratade. Vi missade bussen så kom lite sent till engelska lektionen. 

Mamma och jag ska snart åka och handla sen är det nog bara vila framför Gossip Girl. Det är så skönt att ha städat rum! 

Imorgon blir det Älvsjömässan - UF - företag med klassen! Ska vara där klockan tio så det blir lite sovmorgon i alla fall!



and all this time, your were always on my mind.

Det har varit en muppig vecka. Det har gått så fort. Känns otroligt att det redan är torsdagskväll.

Spinningen var lika roligt som första gången, om inte roligare. Har dock lite ont i skrevet fortfarande haha.

Idag har jag varit helt slut. Började dagen med spanskatal, det gick bra. Vi är en rätt skön grupp så det var inte så farligt. Gick på matten också, men sen tyckte jag det räckte. Jag hade jätteont i huvudet för jag inte ätit något (har jättesvårt att äta frukost på morgonen) och trött för jag sovit typ sex timmar. Så åkte hem direkt efter matten och struntade i de två sista lektionerna. Jag är inte van att skolka så det tog emot lite, var typ lite velande först men nu känner jag att hands down, gjorde det rätta valet. Åt lunch samtidigt som jag kollade på Top Model, sov en timme och har pluggat lite. Har precis ätit middag och snart så är det dans för min del! Har inte varit där på två veckor för första gången var jag sjuk och andra gången var det ju snöoväder så kom inte dit ens.

Lyssnar på Erik Hassles (L) nya låtar. De är bäst! Han är bäst!


Erik Hassle - If it takes all night

Erik Hassle - Are you leaving  

snabbt, stabilt och jätte, jättebra.

Titeln. Jag hjärta Judit och Judit. Har haft den "låten" från reklamen hela dagen. (Vad har hänt med att man kan bädda in youtubeklipp och lägga in i HTMl??)

Blev ju ingen skola i fredags (snyft..) på grund av att bussarna inte gick! SL - makes people walk. Eller nej, tänkte ju inte direkt vandra, hade ju tagit en timme i ovädret. Jag stannade hemma tillsammans med mamma. Kollade på TV, gjorde lite spanska, drack te och åt massa apelsiner. Vid tretiden kom Felicia hit med nöd och näppe för bussarna knappt gick. Hon fick ligga i min säng och värma sig lite, hon höll på att dö av kyla haha. Vi gjorde oss i ordning och drog oss till bussen. Vi skulle till Nathalie där det var klassfest. Först middag med tjejerna i klassen och sedan kom resten. Men som sagt så kom aldrig bussen men vi hade jordens flyt. Det svängde förbi en taxi sthlm som vi tog. Det var fett värt det. Gudomlig middag, förrätt, varmrätt och efterrätt. Skagenröra, pizza och pannacotta. Mumma. Kvällen var verkligen lyckad, älskar vår klass!!





Felicia och jag drog oss hem till mig och åt macka och drack cola samt pratade om kvällen. Aldrig tyckt att cola smakat så gott. Sov till typ tolv, vaknade av att Felicia hakat in sig på min dator och skrivit något i stilen med på Facebook: VAKNA NÅGON GÅNG! hehe. Tog även en långpromenad med Matilda, det var jättekallt. När jag kom hem så kliade mina ben som sjutton för det var så kallt.

Evelina blev utlåst på kvällen så hon och jag drog till rösjöpizzeria, åt middag och svängde förbi Ica. Vi köpte Ben & Jerry - cookie dough. Blev invigning för mig, aldrig ätit ben and jerrys förut. Det var gött!!!

Det är Alla Hjärtans Dag idag. Fuck this day. Alla är på dejt. Jag ska äta mat. Själv. FML.

i try really hard.

I tisdags var det spinning med Matilda och Fredrik! Det var jätteroligt. Eller roligt och roligt. Men definitivt flavour till gymmet. Det var lagom nivå för att precis ha börjat med det, vi körde medel. Får se hur det blir sen men det räckte för nu! Jag har fortfarande lite ont i ljumskarna haha, efter att ha suttit på sadeln. Det var egentligen inte sådär fruktansvärt otåligt jobbigt, utan man bara svettades som ett djur. Skönt!

Har varit barnvakt idag efter skolan. Var helt slut efter gympalektion. Vi spelade handboll, jag tyckte i alla fall att det var riktigt roligt. Men shit vilket väder det är/var idag. Läste min kusin Elins månadsbrev. "En fröken hade börjat med: Nu känner man att våren är påväg. Det blir bara varmare och ljusare" Jag ba, vad är det för jävla optimist? Jag kan nog inte längta mer efter våren.

Blev ingen dans idag för snön hindrade bilen att köra. Tråkigt. Men var ändå rätt trött efter gympan så det var väl rätt skönt ifs.

Nu ska jag blåsa håret och sen gå och lägga mig lite tidigare. Har införskaffat appen: Sleep Cycle. Provade den imorse/natt. Det är en avancerad väckarklocka. Den känner av när du sover lättast och då det är som mest passande att väcka dig. För man vet ju hur det känns att vakna när man sover djupt och man får typ ont i huvudet och det bara är jobbigt. Jag tycker det funkade imorse, eller vaknade lätt och stillsamt. Men kan ju varit inbillning också, får se om den verkligen fungerar!



om du vore bränd som mig.

Tog en runda runt mörtsjön för mig själv! Jätteskönt. Hade till och med solglasögon.

Tittar på One Three Hill på kanal5play. Grymt!



Ikväll blir det pannkakor, spinning med Matilda och Fredrik och sen ikväll är det Cougar Town på tv.

Oskar Linnros - Annie Hall


två studiedagar.

Jag är ledig. Mihi. Har studiedagar igår och idag. Det kom verkligen passande. Jag önskar att alla veckor var så. För måndagar och tisdagar är mina hatdagar så skönt att just de skoldagarna försvann.

I fredags så var jag på 50årsfest, en vän till familjen som fyllde år. Jättefint ställe och roliga människor. Jag var där till mestadels för att hjälpa till att se till att det fanns mat och dricka men fick även sitta ner och äta och så. Lördagen efter tog jag sovmorgon och på kvällen gick jag och Evelina på artonårsfest till Madeleine.

Söndagen spenderades med gym och på kvällen drog jag och Evelina till bussen för att åka till Valléentuna. Vi mötte upp Felicia och så köpte vi dipp, chips och lärre och hyrde en film. Blev valentines day (?), den var sådär. Rätt okej film egentligen för en söndagskväll med chips men de hade ju gjort en film för att proppa in så många kändisar som möjligt. Jättemånga var onödiga i filmen liksom. Rekommenderar inte den direkt.

Igår vilade jag bara hemma med TV och sedan lyssnades på Duffy och städade. Mötte upp Anna i stan efter middagen och gick till Sergel. Vi såg Love and other drugs. Mysig kärleksfilm. Kanske hade lite för höga förväntningar men annars var den bra!

Imorgon är det skola igen men det är okej med endast en tredagarsskolvecka! <3


RSS 2.0