maybe i'm a masochist.


första advent tvåtusentio.

Igår var jag hos Matilda och myste. Först lite julstämning med glögg sedan god middag och efter det slapp framför SATCfilmen med godis! Jätteskön kväll, behövdes verkligen...

Idag är det första advent. Har varit och gymmat. Lite styrka och sedan cykling. Fick ont i ryggen under stretchen, det börjar släppa men i vissa stunder bränner det till ordentligt. Vet inte vad som har hänt. Får boka tid hos en naprapat.

I helgen har jag faktiskt pluggat bra tycker jag. I fredags läste jag igenom alla sidor till filosofin och har även slipat klart på mitt repotage och ska börja på mitt filosofiarbete. Det lönar sig att vara ute i god tid alltså.

Ska försöka fixa adventsstaken också sen blir det middag. Har fått välja och det blir kött, potatis, brieost och tomat. Mumma.

Dags att fortsätta med arbetet. Pussar


samma gamla visa men vet inte vad det är för låt.

MAHA! Älskar att mitt senaste inlägg blev tidsinställt till klockan sex och jag slutar inlägget med att jag ska gå och lägga mig!

Har precis kommit hem och tittar på Top Model. Ska skriva klart mitt repotage sen är det dags för gym!


i swear, if i go there now. i can change your mind.

Förra veckan bestod av hets och rätt så intensivt plugg med affärsjuridik. Jag går ju juridiklinjen så det är väl det jag får ta, men jag tycker boken är så svår så det var så svårt att kunna plugga på det.

På fredag är det bara tre veckor kvar till jullovet som är tre veckor långt. Riktigt skönt. Längtar att vara ledig länge och komma ikapp. Är riktigt stressad nu känner jag...

I fredags var jag och bästa eveluba och såg på bio, vi såg Due Date. Den var faktiskt rolig, det var skönt att se en film som var lite uppenbar och amerikansk sådär på en fredag. Igår var jag på födelsedagskalas för min kusin som fyllt år. Det blev middag och presentöppning.

Lång dag idag. Efter skolan drog jag och Felicia till Täby Centrum och åt sushi tills sextiden då det var öppet hus på tibble och vi fick ställa oss och företräda vår linje och dimplomerad gymnasieekonom. Det var definitivt värt en biobiljett höhö.

Ska sova nu, annars kommer jag inte kunna gå upp på morgonen.


r e s p e c t.

Har kommit hem från en wonderbar helg hos casa de Camilla i Örebro, Kööömla! Eller Qumla.

Var i princip ledig i fredags efter en rolig förmiddag på Stinsen med Evelina och hennes mamma. Vi fick intervjua och gå på fredagsfika och gå en runda i stängda Stinsen haha. Ska bli kul att göra reportaget, man lärde sig mycket. Åkte sedan tåg till Camilla och fick mumsig middag och sedan tittade vi på idol och gjorde det vi gör bäst. Myste. Åt chips och kollade på OC. Lördagen blev det sovmorgonen och en tripp till Örebro Centrum, även Krämaren (lovely name) och såg Andreas Johnson. Starstruck...not. Gick runt i affärerna och kollade kläder på HM, monki och andra jättegulliga affärer som fanns. Köpte julklapp till mami och hörlurar till mig själv. Drack även chai latte (första gången för mig, det var riktigt gott) på ett JÄTTEGULLIGT fik. Varför finns det dåligt med det i stockholm, eller är det bara jag som tycker det? Lagade sedan jättegod middag och fortsatte med mys framför OC. Idag så tog vi en promenad runt i Kumla och även förbi kumlaanstalten, scary! höhö. Nu är jag hemma efter en två timmars lång tågresa. Håller på att checka igenom min garderob samtidigt som jag kollar på HIMYM.

Skola imorgon och jag känner mig utvilad efter en grett helg.


what a difference a day makes. 24 little hours.

Ligger i sängen och slappar! Skönt att inte göra så mycket idag efter skolan. Har jobbat både måndag och tisdag till niotiden och kommit hem vid tio och sedan var det bara sovdags. Har sovit dåligt också. Men idag har jag tagit igen med att vila. Jag har ju tjänat bra också så det känns värt att ha jobbat mycket faktiskt.

Dock jätteskön vecka. Var i princip ledig i måndags. Endast en lektion - Spanska och vi såg film. Vi ser på barnhemmet, den är fan läskig. Jag hatar skräckfilmer så hatar den med. Tisdagen gick fort och nu är min favoritdag onsdagar också över. Bara imorgon kvar i skolan denna vecka för på fredag ska bara jag och Evelina till stinsen och göra en intervju och sedan ska vi typ hem och äta och slappa för vi är lediga resten av dagen.

Har varit och ätit pizza med Elin på gamla hederliga rösjö pizzeria...tur att man ska träna imorgon!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


vi kan bara dricka varm choklad.

Nu är höstlovet över! Är riktigt nöjd över mitt lov. Jag känner att jag har kraften igen att gå tillbaka till skolan. Ska faktiskt bli kul också, saknar det lite hehe. Töntvarning 1. Sitter och lyssnar på bra musik och gör sudoku. Töntvarning 2. Hehe. Kanske inte behöver varningar, jag är redan tönt. Men sudoku är lite beroendeframkallande och roligt. Behöver väl lite hjärngympa innan skolan börjar. Dock har jag riktigt skön dag. Bara spanska på morgonen, men vi ska se film så det spelar ingen roll. Sedan är jag ledig resten av dagen för att sedan åka tillbaka för utvecklingssamtal. Ska sedan iväg och jobba. Göötråkigt, men måste tjäna pengar. Ska jobba både måndag och tisdag, men jag tjänar bra. Förhoppningsvis får jag iphonen också snart. Jag som sa till folk att jag skulle få den på höstlovet...tji för mig! Eller fuck tre rent ut sagt. De sa två veckor. Det har gått mer än tre veckor nu.

Igår åt jag middag med bästa Nathalie och sedan åkte jag hem och såg på dansgrejen på tvåan.


na na, what's my name.

Jag har haft det underbart på landet. Det var verkligen skönt att komma iväg lite och umgås med familjen. Vi spelade MASSA kortspel (jag är bäst på kortspel!), åt god mat och var ute. Jag övningskörde också riktigt mycket. Jag tycker det är så roligt att övningsköra. Börjar få häng på det, långt ifrån att kunna köra långa sträckor kanske men vi övade på att köra, vända, köra i mörker och parkera flera gånger. Efter tre dagar så kände man nog dock att det räckte hehe, jag ville tillbaka till facebook och kompisarna där hemma.

I torsdag så gjorde vi pizza hemma hos Evelina och kollade på TV och även något annat jag önskat att jag inte tittat på...haha! Igår var det halloweenfest hos Anna med roliga människor. Jag var batgirl! Riktigt nöjd med min outfit. Jag hade med mig kamera men som jag förutspått så är det dåligt med att ta kort för man glömmer bort att ta foton. Det var i alla fall jättekul!

Jag kan nästan inte vänta på att Rihannas nya album kommer ut!

när vi går genom tiden, att det bästa inte hänt än.

Freaking höstlov! Jätteskönt. Eller det är väl det jag VET att det är, men det är ju inte direkt lätt att njuta. Snarare se tillbaka och se hur bra man hade det. Jag har inga läxor att göra, har liksom inte tagit med mig något! För det finns inget som är någon idé att starta nu på så det är riktigt skönt. Att slippa den stressen.

I lördags var Evelina, Lisa, Nathalie och Rasmus hos mig och vi pratade och kollade på skräckfilm...Hehe. Kanske inte skulle kalla det skräckfilm, lite amatör. De andra ville se något ännu värre men jag klarar inte av sådant. Jag blir alldeles för rädd, men men. Vad ska man göra ;) Vi hade kul i alla fall! Igår slappade jag. Idag slappade. Jag är färdigslappad haha. Imorgon bitti så åker jag till landet. Tre dagar. Ska faktiskt bli skönt att stänga av omvärlden lite. Man är så skoltrött. Jag tyckte mer om ettan tror jag faktist hehe. Då var allt så nytt och det hände alltid nya saker. Fanns så mycket att bli glad för. Klart jag har mycket att vara glad för nu, absolut. Mycket! Men det är lite same old, same old. Det är lite konstigt att gå från ettan, till tvåan. Då allt var så nytt. Jag är lite för rastlös nu liksom, vill att något nytt roligt och spännande ska hända. Hehe...kanske lite bortskämt! Kan också vara en liten depperiod för man är så smått chockad över mörkret. Jag gillar det inte, jag är lite mörkrädd. Men det blir bättre, det vet jag!

Ikväll har jag ätit middag hos min storasyster med min andra storasyster. Och syskonbarn, världens sötaste! Fast man blir lite trött efteråt när man lekt med dem haha! Vi åt tacos, glass och fick också presenter för jag fyllt år.

Har packat klart och ska fortsätta se DH och sedan ska jag sova!

Puss



Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont

Fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod

Som ett hjärta som vägrar sluta slå

När varje bön gått åt, fortsätt

När jag fallit tungt

På ditt minnes skrothög

Hitta mig när som helst


RSS 2.0