still ain't low, still wondering.

Behöver ju inte direkt göra en årsresumé, känns jobbigt. Jag tycker det har varit ett bra år, ska absolut inte klaga. Men hoppas bara att nästa år blir bättre.

Har valt ut några låtar från året. Inte låtar som direkt betyder något, gör sällan det för mig, men påminner mig om tiderna under året.

Lose Control - Jojo ft. Timbaland


The Shapeshifters - Lola's Theme

Lulu and the Luvvers - Shout


Adrian Lux - Can't Sleep


The Script - Nothing


Kanske inte de bästa låtarna under året, men hade jag tagit upp det hade inlägget blivit alldeles för långt, haha!

Gott Nytt År på er allesammans. Hoppas ni har en bra nyårsafton och ni alla förtjänar det bästa.


31 december 2010.

Nyår idag! Känns lite overkligt, eller svårt att tänka sig. Året har gått jättefort verkligen, men det säger man väl patetiskt nog varje år.

I tisdags var jag och krigade i mellandagsrean, eller nej. Slapp kriga för vi var i Sollentuna Centrum. Jättefint centrum och folktomt vilket var ett enormt plus i kanten. Dock så var mellandagsrean inte direkt något att hurra över. Jag köpte ingenting. Så blir det ofta när man letar efter något. På kvällen åkte jag in till stan och mötte upp Anna och så åt vi middag på Friday´s. Vi satt och pratade i flera timmar, tror jag tog tunnelbanan hem klockan tolv. Jättemysigt, alltid kul att träffas då man inte träffas på ett tag. Finns så mycket att diskutera, haha!

I onsdags blev det gym också, eller "gym". Hade precis kommit ur min förskylning och försovit mig den morgonen så var inte sådär jättepigg men gjorde några lätta övningar sen satt jag och Matilda mest och pratade. Efteråt åkte vi till Täby Centrum med pojkarna då de skulle handla mat och annat inför nyår.

Det var tänkt att jag och mina vänner skulle äta på Pong som vanligt men det blev så stressigt och många var lite förkylda så det slutade med att Evelina och Felicia kom till mig istället och så åt vi chips och pratade.

Igår mötte jag och Evelina upp Nathalie i danderyd så åkte vi in till stan och shoppade kläder. Vi åkte till mesta dels in för att Evelina skulle hitta något att ha på sig på nyår och jag skulle bara hänga med. Jag var den som köpte mest. Hehe. Blev två klänningar och två t-shirts. Sov även över hos Evelina inatt. Vi satt och kollade på Grey´s <3, kollade på när det hade en bomb i en människa. Det var inte lika spännande att se det nu som det var när det var premiär för avsnittet på TV. Kanske inte var samma känsla och det var säsong 2, kännes lite B och dåligt skådespeleri. Dock skulle Evve upp och jobba vid åtta, så hon väckte mig när hon gick sen låste jag och gick hem. Har nu sovit fyra timmar sen jag kom hem eftersom vi endast sov i princip 4 timmar i natt.

Snart dags att göra sig i ordning också. Jag ska ha på mig en klänning jag köpte med 50 % rea på H&M och så har jag målat naglarna i turkost.

Ska först på middag hos Elin med flera, sedan ska jag till Evelina. Kommer bli ett jättebra nyår.

Fick en jättefin fågelbur i julklapp som jag önskat mig!

Med en liten pipi i!


Min fiskis har fått kompisar!


I guess i'm gonna miss my chance agian.

Gosh, vad jag älskar jullov! Jag behövde verkligen det här, ledigheten. Att inte behöva göra något är helt underbart. Dock är jag förkyld. Det går liksom upp och ner, ibland får jag för mig att jag inte alls är sjuk, men stunder som dessa när det gör ont i näsan och huvudet så vet jag att jag är sjuk. Kanske inte smittar eller har svårigheter att göra saker men det är jobbigt. Jag blir alltid sjuk på lov, blir sällan sjuk på vardagar. Det är väl för att när man slappnar av så får bacillerna tillfälle att visa sig.

I tisdags var jag, mams och Camilla på teater på maximteatern. Vi såg A Christmas Carol. Jag hatade den historien förut, jag såg den på bio med Anna förra året i 3D - animerad och sedan så såg vi den på en bitter engelskalektion och jag gillade den verkligen inte. Tyckte den var jättejobbig. Men att se på den på teater var en annan upplevelse och jag gillade den verkligen, den gav mig julkänsla.

Dagen innan julafton åkte jag och mamma in till Täby Centrum och handlade de sista julklapparna och sedan åkte vi in till stan och fortsatte julklappshandeln där. Det blev även julmatshandel efteråt.

Självaste julafton var jättemysig. Började med glögg och julmat hemma hos oss med moster och kusiner. Gud vad jag älskar julmat. Är få saker som är så gott - sushi ej inräknat... Det tar dock lite emot att gilla julmat nu för är så trött på det. Vi åt rester av det på juldagen också så nu får det räcka för i år.

Har ju varit sjuk och haft mycket plugg så har inte gymmat på jättelänge. Det händer alltid saker som kommer ivägen men det får bli lite oprioriterat. Jag måste bli frisk först.


becoming you.

Idag har jag minsann varit ambitiös. Även fast jag sov lite längre idag så har jag hunnit med mycket. Jag och Camilla har fixat lite med mammas present, varit ute på promenad och svängde förbi ica och köpte ett kilo äpplen. Camilla och jag har kokat egen äpplemos som vi ska ge till mamma och min moster som bidrag till julbordet! Det gick effektivt, lätt och smidigt. Lättare än man trodde. Det blev två burkar som vi slagit in fint och som står i frysen. Hoppas bara mamma inte checkar igenom hela frysen för oturens skull, hehe.

Fick även ett ryck efter middagen att göra muffins. Gjorde chokladmuffins och improviserade ihop frosting. Var ju tvungen att göra så Camilla tålde, alltså utan ägg och mjölk. Det gick jättebra, och gosh vad GODA de blev! Och fina :)




i'm get your heart raising.

Jag har snabbare än snabbt vänt på dygnet. Men så är det när man har jullov och är en sjusovare som mig. Eller kanske inte har med att jag sover länge heller för den delen för jag måste ändå upp och ta mitt pencellin på morgonen runt åtta men har väl att göra med att jag inte BEHÖVER gå och lägga mig som man gör annars.

Nu har jag som sagt jullov och fick det i fredags. Skönt med jullov, rätt uppenbart så det behövs inget argument för det. Veckan har varit lite off för det en lärare var sjuk som vi har ofta och vi har så många håltimmar så när just den läraren blir sjuk så blir vi i princip lediga halva dagar. I onsdags var jag i skolan fast jag inte hade en enda lektion. Jag bara väntade på nästa lektion som ställdes in, den ena efter den andra. Men jag och Fille satt och planerade gympalektionen som vi hade i torsdag! Det var riktigt kul att hålla i en egen lektion. Efter gympan åkte jag till Matilda och hämtade en klänning. Jag åkte kvart i fyra, jag var hos henne tio över för...hehe...jag tappade bort mig. I pulled a Sara. Jag gick liksom åt fel håll när jag gick av bussen och ja, sen var jag lost. Allt ser så annorlunda ut när det är mörkt och när man ska pulsa i snö. Men sen kom jag på den BRILJANTA idén att jag faktiskt har en iphone och där finns det karta/vägbeskrivning. Värt!



Jag kom i alla fall fram och fick låna den fina klänning. Hade även med mig en krya på dig-"present" till Matilda, hennes favvochoklad. Vad gör man inte för sina vänner!

Idag har jag varit på lilljulafton för att fira lite med pappas sida av släkten. Jag har längtat efter julbord så det var gott att äta sill, lax ♥♥♥ och köttisbullar. Efter det blev det julklappsöppning och jag fick det jag hade önskat mig mest: pengar! Haha.





It's so good...and it's so gay! Haha

all i need.

NU: Dags för promenad med en vän!


if you ever come back.

Sitter och chattar med min favorit Felicia och ska snart sova. Har varit en lång men väldigt, väldigt bra dag idag! Var hos doktorn idag, mitt på dagen, besöket tog 5 minuter. Värt...inte direkt. Eller jo värt för jag fick pencillin och missade lite av lektionen. Efter skolan åkte jag in till stan för att möta upp mami och shoppa lite såsom träningsväska (äntligen), ett par nya träningsbyxor, strumpor och även lite från apoteket. Vi lagade även god mat och tittade på Idol!

Igår var jag hos papi och firade att han fyllt år med familj!

Världens sötaste bebis! ♥♥
 
Fett cool tjej, haha!


jag sålde en kvart för att tjäna en kvart.

Jag har haft mitt livs onödigaste skoldag idag. Har jag någonsin sagt det tidigare tar jag tillbaka det, för inget slår denna dag. Jag hade lektion imorse klockan åtta som jag inte gick på så då fick jag sovmorgon till 13.10. Jag kommer till skolan halv ett för att sedan få reda på att lektionen vi skulle ha var inställd, så då börjar inte nästa lektion fören klockan tre. Efter en timmes velande bestämmer vi oss i alla fall för att gå till sista lektionen som är engelska och under väntetiden gör vi läxan vi fått. Sedan till den vanliga turen så har vi ingen engelska, det enda man fick var närvaro för läraren var sjuk. MEN! Jag fick närvaro på lektionen, jag har fått sovmorgon, jag har fått pluggtid och hellre ingen lektion än lektion över huvudtaget faktiskt. Det är bara det att vi har jättemånga långa håltimmar så blir vi av med en lektion så fuckar hela vårt schema upp. Jaja.

Det har blivit kallt igen också, vad hände med den ljumna värmen. Eller ljummen och ljummen, - 1 grad. Men idag höll mina händer på att gå sönder, det gjorde så ont. Måste investera i ett par bättre vantar, men jag gillar mina söta vantar.

Igår var det gym som vanligt och jisses vilken träningsvärk jag har nu. Imorse/Idag hade jag i princip ingen träningsvärk, hade mest ont i rumpan men nu. Det gör "ont" över allt. Jag kan inte skratta, nysa eller hosta utan att det gör ont haha.

Har lagat middag och tittar nu på BL. Ska även vara lite effektiv och ändra lite på mitt repotage ikväll men nu ska jag ringa Nathalie.

Puss

nu kan man vara ensam, men aldrig få vara själv.

Idag har jag haft julmys med mami och syster! Vi har strosat runt i småaffärer, allt från H&M till inredningsaffärer och åt även lunch på ett café och drack chailatte. Efteråt gick vi och såg på julkonsert vid adolf fredriks kyrka!

Igår bakade vi lussebullar och lyssnade på julmusik. På kvällen åt vi även min nya favoriträtt som Camilla gör. Ris med kyckling med cocosmjölk samt aubergine, broccoli bl.a. Senare kom Evelina och myste med mig med lussebullar, pepparkakor och te och pratade.

Nu är det bara två veckor kvar till julavslutning. Har julavslutning den 17e så det är inte långt kvar nu. Har inte så mycket plugg kvar heller. Bara dataprov imorgon, går inte direkt att plugga till och även ett spanskaprov och matteprov men det känns inte så jobbigt.




du är bäst nu, men du var bättre förr.

Jag har äntligen fått min efterlängtade iPhone! <3 Jag älskar den, mihi. Den är så fin och smidig.
Den kom i måndags, så satt med den på kvällen istället för att studera. Men det kompenserade jag med att jag lämnade in två stora arbeten igår! Klapp på axeln. I tisdags så var jag hos Evelina på förmiddagen, käkade makaroner korv och sedan åt vi bullar och gjorde klart arbetet. Fett grymma vi är. Ställde också in gym igår för att skriva klart mitt filosofiarbete och det var det värt för jag blev så nöjd med arbetet.

Snart blir det i alla fall dags för gym. Dags att förbränna! Har även skrivit klart min träningsdagboken till IDH. Skönt att lämna in den, tur också att jag har börjat träna nu under hösten möhö. Min dans förra året kanske inte var så mycket att fylla i varje vecka eller lätt att sätta mål inom.



RSS 2.0