you're were in the darkness too. so i stayed in the darkness with you.

Sitter och äter cheesecake och tittar på bridget jones på trean. Det känns som en film som aldrig blir för gammal och alltid visas minst en gång varje år en söndag på trean. Har precis kommit hem från söndagspromenaden med Matilda. Vi behöver liksom inte tänka längre när vi går utan det sitter i muskelminnet vilken väg vi brukar gå. Idag fortsatte vi lite längre än vad vi brukade eftersom lekparken vi brukar sitta i var blöt av regnet. Vi gick och gick och till slut kom vi fram till nJoy vid täby centrum, hehe. Vi gick lite långt, men det var rätt skönt. Det är ju som sagt en promenad.

Idag har jag och mams varit på coop. Vi var verkligen tvungna att handla allt och bunkra upp allt från kryddor till socker och andra basvaror nu när hösten börjat. Under sommaren äter man ju inte lika exakt som på en vardag, man är ju alltid ute och flänger.

Nu ska jag fortsätta se på BJ och plugga in glosorna.

Pussar

Jag väldigt värderar dessa låtar högt. De är lite emo-musik men de är riktigt bra!! I sommar har jag suttit och lyssnat på dessa jättehögt i min iPod och jag får typ rysningar. Ett tips, sätt på dessa i ett par hörlurar eller högtalare med mycket bas. Så galet bra...




i know what's on your mind, it will be times for that too. if you hang with me.

Fredag! Det kändes tidigare idag inte direkt som det var fredag, jag hade inte riktigt det där fredagssuget, de där förväntningarna att helgen var nära. Dagen var dock riktigt lång. Veckan har faktiskt varit konstigt lång den med, eller konstigt och konstigt - man känner ju att det är första veckan och att det har tagit sin tid att komma i takt med skolan och tiderna. Både i onsdags och torsdags så sov jag en timme eller två efter skolan, är inte det det bästa som finns? Att sova på dagen. Man sover tusen gånger bättre.

Igårkväll var jag och mami på handledarkurs, tråkigt var det väl relativt men jag gillade ledaren som höll i det hela. Bara det att när det var min tur att göra synundersökning så gick maskinen eller vad man ska kalla det sönder så jag får vänta tills nästa vecka innan jag kan göra synundersökningen...jaja. Jag är otroligt taggad på att börja köra bil, även fast jag egentligen börjat men snart susar jag runt på vägarna.

Efter skolan var jag och fikade med Matilda, man blir alltid lika glad efter att ha umgåts med den tösen :)
Tog en macka och gick runt i affärer. Har även under kvällen färgat min syster Camillas hår samtidigt som vi tittade på fångarna på fortet, hihi.

Nu ska jag sova, ska få sovmorgon äntligen imorgon. Gosh vad man blev bortskämd under sommarlovet, nu tar jag verkligen vara på sovtimmarna.

Pussar

Älskar låten. Älskar videon. Älskar robyn. Ball är hon allt!


tell me why were talking.

Nu blir det gym!


fångarna på fortet.

Har precis suttit och tittat på fångarna på fortet, hittade det av en slump på en blogg och har suttit och kollat på första avsnittet i en timme nu och vad det är spännande, haha! Har suttit på helspänn typ. Älskar att de inte ändrat så mycket eftersom det inte behövs. Oftast så brukar programmen ändra massa grejer om de kör en ny runda efter flera år såsom programmets princip och programledare, men det är i princip samma sak som när man var liten. Agneta och Gunde, tigrarna och dvärgarna som springer, jättekul att se på. Jag skulle aldrig klarat av att vara med i det programmet, ska bli kul att se blogglaget med blondinbella och petra och dom. 

Jag såg att det faktiskt var igår som första programmet sändes och det sänds ett till idag. Det är alltså inte en fredagsprogram som jag hade hoppats på men men, man kan inte få allt. Jag ska i alla fall poppa popcorn till programmet som börjar om cirkus fem minuter. Det är ju ifs bara tisdag men jag har en riktigt dålig dag idag. Är helt nere så lite popcorn vill jag ha, vare sig det är tisdag eller inte. Skönt att jag har sovmorgon imorgon och att vi ska gymma imorgon!




i ett iskallt ikealand.

Det blev en aktivitet idag i alla fall. Det blev Täby Centrum med Matilda. Köpte två skrivblock och ett par byxor. Det behövdes, ville också handla en filofax men det blev inte av så mamma och jag ska nog köpa en imorgon.

Kvällen ska nog spenderas med att göra kanske tråkiga men nödvändiga saker såsom att tvätta sminkpenslar som jag inte gjort på väldigt länge (och jag som undrade varför jag helt plötsligt fått break-outs i ansiktet...hehe), måla naglarna  och föra över dokument från gamla datorn till den nya! Ska kolla några avsnitt av någon serie, vet inte vilken än, samtidigt som jag gör de tråkiga uppgifterna!


brunch.

Sitter och käkar gravad lax (satan i gatan vad gott det är <3)och checkar glamorauma och även smakar på min Marabou Marsipan. That's my glamorous life...

Helgen har jag bestämt mig för att spendera typ helt ledig. Eller det går inte riktigt att vara helt ledig egentligen för jag har saker att handla inför skolan och så men jag vill ha lite slappt nu då sista veckan på sommarlovet var stressigt!

Första skoldagen igår gick jättebra. Lyckades gå upp tidigt även fast jag somnade runt ett för jag inte lyckats att vända tillbaka dygnet, men det gick bra att komma upp men jag fick straffet för det senare på eftermiddag/kvällen då jag somnade och sov två timmar i sträck. Skulle egentligen gymmat igår men bestämde mig till slut med Matilda att skita i det. Var inte pigg på det igår men egentligen så är jag rätt sugen på att gymma, kan låta konstigt men det är sant. Jag börjar få en förkärlek till det! Men det blir nya tag imorgon istället.

Nu ska jag återgå till att slösurfa vid datorn!

Pussar

slut på det roliga.

Grillningen igår var jättelyckad och är glad att alla kom! Idag är jag dock trött som satan. Dagen spenderades med Felicia som sov över. Vi vaknade runt elva och åt stor frukost och segade vid bordet fram till två typ då vi gick upp och tittade på DH sedan skulle hon gå och då var det dags för mig att städa. Sedan på kvällen åt jag, Camilla och hennes kompis sushi och nu sitter jag här. Kvällen har även spenderats med att oroa och diskutera när vi egentligen börjar imorgon, vi har fått sämst information!

Imorgon är det dags för skola för första gången och jag är rätt taggad! Jag lär väl få äta upp det här men jag saknar det lite, såsom vardagen och annat. Tyvärr är jag inte riktigt klar för skolstart som jag önskade. Såsom att ha almenacka och skrivblock men det är ju helg snart (länge sen man kunde använda det ordet) så den får spenderas att förbereda. Bu, snart är det höst! Eller det kanske är bä, vet inte vad jag känner inför höst och mörker. Det kan ju vara rätt mysigt. Dags att göra en höstlista på spottis i alla fall, haha! Men det har varit en RIKTIGT bra sommar. Bättre än förra, med hästlängder! Lång känns det som också :)

Jag har lovat att både ta tag i skolarbetet och mig själv det här året. Slarvade rejält med allt förra året, betygen kanske inte drabbades men min stress gjorde. Så i år ska jag verkligen försöka, inte för att vara orealistisk att jag kommer klara allt men man kan alltid försöka.

Ska duscha nu och sedan ett avsnitt eller två av desperate housewife <3. Borde egentligen lagt mig tidigt men kunde hålla emot att somna en halvtimme vid fem, plus att jag sov ju till elva idag så vänt tillbaka dygnet har jag inte riktigt gjort än, men men!

Summer 2010 - over and out!


lördag.

Har precis kommit hem! Har varit i stan och firat Anna med hennes släkt och vänner. Vi åt buffé sedan gick vi ungdomar ut till vasaparken och satt där ett tag sen var de dags att dra sig hemåt. Det är galet vad varmt det varit idag. Jag och Camilla satt efter lunchen ute på altanen och försökte fånga de sista solstrålarna men till slut stod jag inte ut i värmen och sedan när jag var på tunnelbanan höll jag på att dö, det var som en bastu!

Imorgon ska jag kanske träffa Lisa och så blir det förhoppningsvis den vanliga söndagspromenaden med Matilda. På måndag är det dags för klippning. Ska bara klippa topparna, inte mycket mer. Mer för uppfräschning, jag gillar mitt hår nu som det är - längdvis alltså.

Nu ska jag återgå till att kika på vårt klasschema, hehe och sedan ska jag sova!

Kiss and hugs

the energy never dies.

Sommarlovet börjar närma sig sitt slut men det gör faktiskt inte så mycket. Ska bli kul att komma tillbaka till sin rutin, även fast jag kanske kommer få äta upp det här senare i höst/vinter känner jag. Jaja. Mamma och jag har varit och handlat småsaker till början av skolan såsom baskläder och annat inför skolstarten. Jag börjar den 20 så det är i exakt en vecka sommarlov kvar.

Gosh vad det är varmt...

Igår var jag och Matilda och gymmade på morgonen, jag var jättetrött men det var bra att vara iväg och ta hand om sin kropp lite i alla fall. Efteråt åt jag lunch sen träffade jag Anna och Matilda vid ica så handlade vi fika och sen svängde vi en snabbis förbi skarpängsskolan på impuls. Vi gick hem till mig och såg på DH. Jag var så himla trött igår, jag somnade halv tio. Jag låg och kollade på sista avsnitten av grey's anatomy med hjärtat i halsgropen men satan vad bra det är! jag älskar grey's anatomy.

Idag har jag ätit lunch med mina kusiner på kinaresturang och sedan drog vi och badade. Det kändes lite som sista badstunden på sommaren i år, för vädret är inte på topp längre. Snart ska vi äta middag och sen ska jag till Eveluba och leka.

tjing


teenage dream.

Sitter här med min nya dator och mitt nyrenoverade rum, det känns bra! Kände för att göra om designen, känns skönt! Jag har lite kvar att fixa på mitt rum såsom saker och spegel ska exempelvis upp men det känns bra i alla fall. Nu ska jag fortsätta att bygga upp lådor!

Ha det bäst!


it hurts.

Jag har träningsvärk i hela armarna. Jag har börjat gymma och gjorde det för andra gången idag. Mina armar klarar inte direkt mycket. Benen är mycket lättare att ta styrka med, hehe, de är mycket starkare. Armarna är som spaghetti efter några lyft, puh!!

I lördags var jag och Felucha hos Evelina och åt middag. På kvällen kollade vi lite på den gröna milen och när felicia hade gått satt jag och e och kollade på Fokis blogg och skrattade åt hennes videobloggar. Kanske inte det roligaste egentligen, men satan vad vi kan överdriva saker, love it!!

I söndags var jag tidigt hos min syrra och hämtade stolar som ska användas i mitt rum. Det är min farmor och farfars gamla stolar, det känns fint att ha något som är lite personligt som varken kommer från blocket eller bara IKEA. Nästan alla mina möbler kommer från IKEA, sedan ska jag dekorera med annat, men IKEA har de bästa stora möblerna. Rummet är i princip klart nu, idag har jag lagt in mycket av mina gamla grejer så det känns bra. Även min nya dator men tyvärr kan jag inte använda den än, den ska ladda i 23 timmar...gosh

Jag har gjort massor den här sommaren, flängt hit och dit så nu augusti känns det skönt att bara vara hemma för en gångs skull innan skolan börjar och bara vara med kompisar.

Nu ska jag snart bädda min säng, första natten i det nya rummet, det dåliga är att det luktar starkt nymålat och nya möbler, yyssch! :(


RSS 2.0