gotland 2011.

Mellan den 12 till 18 var jag på Gotland med min moster och mina fina kusiner. Vi har badat, träffat morfar, gått på loppis (hittade en fin spegel för 50 spänn), tittat på Trassel och Den Bästa Sommaren - mina nya favoritfilmer, lyssnat på Eric Saades skiva så man nästan spyr, jag har kört runt hela Gotland, och haft det bra. Saknar det redan, det var en mysig vecka.

Om jag får så visar jag lite bilder. Jag har gift mig med Instagram.


Vi var på Kneippbyn och tittade på Pippi. Jag tyckte Kling och Klang var roligast.

Fina ungar ♥

Vi åt sockervadd.



Träffade Matilda och Marcus också. Vi åt på Glassmagasinet med familjen Hellman. Det var asagott. Och Matilda är asasöt.

Åt lasagne med Morfar.

Mormor och Morfar ♥



Badade på en fin strand i Ljugarn


Åt bästa hamburgaren





Vi var på Nickelodeon-dagen och tittade på Danny och Svampbob.

Badade på Varplöse.

Åkte hem tidigt på morgonen och frukost i bilen.

Åkte färjan hem.


aldrig klara, fattas bara.

Träffade bästa Evelina igår hemma här i lägenheten. Vi käkade glass och åkte runt i hennes bil! Det var kul.

Idag på min namnsdag har mamma och jag åkt till Stalands möbler vid kungens kurva och tittat på möbler. Vi hittade mycket fint - allt från TV-bänk till skrivbord. Mycket är dyrt men mycket är snyggt också. Blev helt till mig när vi kom till inredningsavdelningen. Massa koppar, skålar och vaser. Himmelriket. Vi handlade hem koppar, några skålar och lite annat. De andra får vi åka tillbaka och titta på igen. Det var svårt att bestämma sig, måste ta lite mått hemma också.


Vi åt fisksoppa till lunch

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


walking on water.

Jag stortrivs i lägenheten. Dock är väl den i första anblick rätt rörig nu med alla kartonger som är öppnade för man i desperat handling vill "bara" hitta ett örngott eller sina skor. Igår blev det även mycket flytt, var helt slut efter hela dagen. Var så trött att jag inte kunde somna. Umgicks även med Anna under dagen och ett förbannat val var väl att välja ett par skor jag inte använt på länge - barfota - så har massa skavsår. Aldrig uppskattat ett par hederliga converse så mycket som när jag kom hem.

Har packat upp lite kartonger samt läst körkortsboken lite smått. Ska få prova på att köra till landet kanske nu ikväll om jag vågar och får. Vi ska köra lådor och möbler till landet. Blir grillmiddag där och sen åker vi hem redan på lördagmorgon. På lördag är det barnkalas och så ska jag och Matilda käka middag, för idag så kommer hon hem.

låt oss fira.

Jag har bloggat i ett år och en vecka och en dag.


första natten i lägenheten.

För er som inte undrar vill jag meddela att jag sovit första natten i lägenheten. Det gick bra, jag var så trött så det var inga problem. Brukar annars vara det för mig när jag ska sova i nya "miljöer". Vi flyttar och packar ner och flyttar och packar upp. På måndag blir vi "av" med huset och då är det bara fokus på att packa upp det sista och handla möbler. Det ska bli så kul.



Igår åt jag och fina Anna middag på pong. Om det är någon mat jag skulle kunna leva på så är det thaimat. Tryckte även i oss ett par sushibitar. Sitter vid datorn och tittar på fina ringar och slöläser bloggar. Vi var även i huset idag och hämtade lite av det sista (jag körde håhå) och så duschade jag lite snabbt. Lite jobbigt att bo på två olika ställen. Är även lite trött på att bo i lådor och necessär men ska nog packa upp alla mina (7 st) lådor med kläder nu. Håller tummarna blödiga att allt ska få plats. 




jag är hemma.

jag har blivit av med min bakterierädsla. jag har stått i kö till precis allt jag behövde göra. jag har sett fina lykke li. jag har sjungit med till sex on fire. jag har klappat hand med trummisen i kings of leon. jag har sovit i tält. jag har tvättat mig med tvättservetter. jag har vaknat av värmeslag. jag har bränt ryggen. jag har flagnat. jag har supit. jag har ögonrapeat paolo nutini. jag har duschat 1 gång. jag har aldrig ätit godare mackor en onsdag. jag har legat och sovit i skuggan i ett oberäkneligt antal timmar. jag har ätit skräpmat. jag har festat. jag har lyssnat på musik. jag har lärt mig att sova med musik och höga prat två centimeter från ens sovplats. jag har dansat till M.I.A. jag har beundrat veronica maggio. jag har missat oskar linnros. jag har önskat att jag sett jj. jag har gått in i johan palm. jag har älskat daniel adams ray. jag har sett bob dylan. jag har skrattat med evelina. jag har skrattat med evelina. jag har skrattat med evelina.

jag har aldrig uppskattat så mycket att dricka vatten ur kran, sova i säng, äta riktig mat, min iphone, tystnad.

Jag Är Hemma!





har snott bilderna.

RSS 2.0