Hard work pays off

Jag må ha vänt på dygnet, men det gör inte så mycket. Ska snart dra mig till sängs. Jag sitter i den konstigaste ställningen, det börja göra rätt ont hehe. Jag har i alla fall spenderat ungefär en timme åt att fixa alla mina mappar. Jag känner mig så otroligt duktig. Det tog sin tid, men nu har jag rensat alla onödiga filmer, sorterat alla worddokument såsom skolarbeten och det som tog längst tid: alla bilder. Herre min skapare vad många bilder. Jag sorterade i alla fall efter årtal och nu är jag så nöjd så det lyser om mig. Allt detta för att göra det lätt för mig sen när allt ska in i nya datorn. Klapp på axeln!

Åh, kom på just att jag har massa mer skolarbeten på mailen, åh...orkar inte mer


sprickor blev hål i fasaden

Igårkväll var jag hos Matilda på COD-kväll. I och försig så bestod endast en väldigt liten del av COD för vissa av oss men det var riktigt kul. Det var även kul att träffa Anna igen, vi hinner inte träffa så ofta eftersom hon bor i stan och jag i Täby. Vi spelade COD, pratade och spelade kort/poker. Känner dock inte att jag var så deltagande i pokerspelet, jag var med men inte min hjärna. Jag förstod typ 20 % av vad spelet gick ut på, det jag verkligen inte snappade upp var det man skulle satsa haha.

Idag var mamma och jag på IKEA. Det tog förvånansvärt endast två timmar som bestod av att endast kolla på det nödvändigaste såsom hyllorna och så. Det enda impulsköpet var typ en klädsroller, jag som trodde vi skulle komma hem med doftljus, lakan och massa annat tingel tangel. I slutet tog vi den traditionella IKEA-korven och körde hem. Det var riktigt jobbigt att bära in alla stora kartonger men nu är de inne och nu behövs det bara målas klart så ska de moteras upp. Imorgon ska det målas ordentligt och förhoppningsvis inte långt ifrån klart. Imorgon kommer också min bärbara Dell-dator. Ska bli skönt att ha bärbar. Det hjälper inte direkt mig dock att datorn kommer imrogon eftersom jag inte har ett rum direkt så jag kan inte fixa med den så det får väntas till mitt rum är klart så jag kan sitta och lägga in alla bilder och musik. Vi måste hämta mammas hårddisk också.

Jag gillar att det regnar ute nu, känns faktiskt skönt, men jag har blivit rätt blek från att jag inte solat på länge och jag som redan har svårt att bli brun!


27 juli

Jag tycker AnaGina är så galet rolig! Hon sätter verkligen pricken på i:t när det gäller min humor hihi!



Appråpå humor, Matilda tror att ifall man sväljer en levande fisk så lever den kvar i magen och simmar runt som i en fiskskål...Hahaha. Hon är rolig hon. Var och shoppade med den tösen idag. Jag skulle spara mitt konto för endast väska och lunch men kortet bara gled ur mina händer och betalade för tre tröjor och hudkräm också, men å andra sidan så har man pengar av en anledning och det jag köpte var nödvändigt...eller det säger jag till mig själv för att må bättre.

Var ute på promenad med Elin R och sedan så handlade vi. Nu sitter jag här som en hobbit vid datorn och ska städa men orkar inte lyfta på mig. Snart, snart, snart.


That's good

I'm in heaven




Summer of 10

Juli börjar ta sitt slut men det går ingen nöd på mig. Jag har kommit fram till att det är lite mer än en tredjedel kvar av sommarlovet så det finns inte så mycket att gnälla över bara för att det är augusti. Jag pratade med Elin igår och vi kom fram till att det känns som att lovet har varit jättelångt och det har med allt man gjort att göra. Det känns bra. Inte för att låta som största nörden men det ska bli rätt kul att börja tvåan och komma in i vardagen. Det är inte de tidiga morgarna jag saknar, men alla som man inte träffat på länge plus att jag är rätt taggad på att vara duktig i skolan och kompensera från ettan. Det gick bra i ettan men jag hade verkligen ingen glöd i skolarbetet men det är aldrig försent att starta nu.

Jag och mamma håller fortfarande på med mitt rum och det går bra. Under helgen har vi dock inte gjort så mycket eftersom vi båda har haft annat att göra. Jag har sovit över hos Evelina hela helgen och vi har haft riktigt kul. På fredagen så slingade jag hennes hår och vi kollade på sex and the city hela kvällen. På lördagen så gick jag hem för att duscha och sedan tillbaka till Evelina för på kvällen var jag på fest hos Matilda. Felicia var även med den kvällen och det var riktigt, riktigt kul att träffa henne igen under sommaren. Morgonen efter bakade eveluba scones och så fortsatte vi att titta på SATC och det gjorde vi resten av dagen. Runt åttatiden drog jag mitt äckliga jag hem och åt middag med mamma. På kvällen gick jag och Matilda på vår traditionella söndagspromenad och det var mysigt.

NU ska jag klä på mig och så ska mamma och jag handla.

Toodelo...


21 JULI

Igår var jag, min syster och mina småkusiner på Gröna Lund. Det var riktigt kul, vi hade åkband vilket inte direkt kunde utnyttjas till fullo eftersom vi fick begränsa oss efter 110/130 cm gränsen men det gjorde inte så mycket. Vi åkte ju dit för de smås skull. Jag fick i och för sig åka katapulten en gång. Jag älskar den och så fanns det en singelkö. Det kändes smått pinsamt att stå ensam men jag kom in och fick åka direkt eftersom det var ojämnt antal. Det var skönt. Resten av dagen spenderades att åka vilda musen som skrämde en av ungarna, argumentera och disktura om att få med den minsta i blå tåget och käka fet mat och sockervadd. Lyckad dag till slut. På kvällen åkte jag och mamma och köpte färg. Jag ska renovera om mitt rum och kommit en bra bit. Vi har rensat alla småsaker samt slängt. Burit ut alla mina prylar och nu står endast de stora möblerna kvar såsom min säng och mitt skrivbord typ, de bär vi ut imorgon. Tror vi kommer börja måla i slutet av veckan. Vitt blir det, tråkigt ja, men vinner på det i längden, kommer ju inte tröttna.

Nu ska vi äta middag och senare ikväll är det SYTYCD.


I ain't low, just wondering

Idag har jag kommit hem från landet. Försöker skriva det så gott det går i mörkret för att förhindra de djävelusiska myggen som älskar my flesh. Ibland är det skönt att sitta vid datorn, som nu. Försöker komma ikapp med att läsa blogg, faceb osv. så det är skönt att komma hem, men borta bra var det i alla fall. Jag och mina systerbarn åkte till pappas land i måndags med tåg och sedan dess har vi badat typ ett 20tal gånger räknade vi det till och sedan spelat kort. That's about it, men fricking fab var det. Jättesuperb väder. Mitt bleka arsle har fått färg och jag är utvilad. Det är jag nöjd för.

Nu har jag precis bakat scones och ätit med marmelad. Det var gott, gick förvånadsvärt effektivt. Antar att min kära syster vill ha så får väl göra det igen för de är ju godare att äta direkt. Imorgon ska jag leka med vänner som resten av helgen förhoppningsvis.

Har även räknat ihop allt jag tjänat under sommaren och det blev en stor summa. Så mycket pengar har jag aldrig ägt i min egen kassa.

Resten av sommaren är oplanerad och det är så jag vill ha det. Sommarlovet är långt känns det som, känns som det redan varit flera veckor för jag var så upptagen med grejs. I början av lovet åkte jag till min kompis land med hennes storebror och ungefär direkt efter det så gick jag på arbetsintervju. Jobbade i mer än två veckor med telefonintervjuer. Det var rätt kul och man tjänade bra på det så jag känner att det var värt det, verkligen.

I lördags så såg jag och min kompis Caroline och hennes vän på Dear John, hur fin film som helst. Jag gråter aldrig till filmer, inte ens till titanic, vet inte varför, gör det bara inte. Men denna grät jag floder till. Det var den bästa filmen på länge jag sett. Möjligtvis för att jag hade så låga förväntningar och höga fördomar för den. Trodde det skulle vara en typisk hollywood och förutsägbar chickflick men det var det inte.





RSS 2.0