and we said that we would die together.

Jag är så lycklig över mitt körkort. Det är det bästa och finaste jag har uppnått hittills. Faktiskt! I fredags och lördags fick jag hämta Camilla från jobbet och handla. Det är rätt coolt att köra själv. Fniss!

Igår var Matilda och jag hos Anna och käkade middag och hade kul. Jag blir så glad av att umgås med dem två! Vi tittade på gladiatorerna och P3 galan.

Jag gillar inte vädret, det var lite tråkigt att ta körkort just denna helg men det har gått ändå. Bra träning :)

Jag har städat idag samt åkt och köpt gymkort med Matilda. Nu ska vi börja träna igen, så på onsdag kör vi!

Här är bra låtar:

Laleh - Some die young
First Aid Kit - The Lion's roar
J-son ft. Salem Al Fakir - Remedy
Cobra Starship - Middle Finger
Martin Solveig - Big in Japan

waste.

Igår åt pappa och jag sushi och såg Simon och ekarna med Jill och Bobby, och så bra filmen var. Jag blev kär i Bill Skarsgård också.

I lördags hade jag körlektion och var bara hemma och vilade.

I fredags så började jag halv tre så spenderade dagen hos Camilla och käkade lunch. På kvällen var jag ute med de roligaste.

I torsdags åt Camilla och jag hemmagjorda hamburgare och så sov jag över där.

Nu är ni uppdaterade. Ha det bra!


vi återuppstår i natt, så ta ditt liv och kom ifatt.


that's how it's supposed to be.

Bara några dagar kvar till skolan och jag försöker andas in och acceptera det. Dock har jag blivit bekväm med ledigheten och vilket jag tycker innebär frihet. Snart studenten!

Idag har jag varit med fina Matilda och käkat lunch med lite shoppingtittande. Igår var jag på IKEA med mamma och shoppade flaskor och en låda.

Jag har fått dille på knäckebröd med ost och te, det är rätt typiskt mig att rikta in mig på en frukostgrej och sen leva på det (plus lunch och middag såklart) i veckor tills jag sedan i princip spyr på det. Med det sagt ska jag nu skriva klart mitt religionsarbete (både jag och Gud vet att det är en lögn, men ska försöka i alla fall...)


video games.

Vi lagade god middag hos Matilda sen spelade vi spel och drack något för mycket och tittade på raketer. Jag är redigt nöjd med mitt nyår, önskade mig inget annat, och mitt jullov för den delen. Jag känner mig gladare på något sätt. Jag har sovit över hos Camilla flera gånger och vi har lagat mat, tittat på solsidan och haft kul som bara vi kan. Resten av dagarna har jag varit med vänner och familj. Har även varit stressfri. Eller stressfri/skjutit fram problem och skolarbeten men jag har faktiskt inte lust med något annat. Jag känner att det kan ha något med 2012 att göra.


Idag har jag fixat rummet med fina mamma. Har satt upp hylla och min TV (som jag köpte av Alex Schulman by the way). Efter blev det tacomys med Elin och Elin, traditionsvis. Imorgon blir det lite tröjshopping sedan är det nog pluggdags.


Ursäkta för vänner på TVn men var tvungen att testa den.


RSS 2.0