sommar.

Igår - körlektion! Det gick riktigt bra. Vi körde på tätbefolkade gator och på gator med många svängar. Det tar på krafter att köra. Mycket skönare att köra på 70-väg och accelerera. Motorväg eller väl nästa steg, har körlektion imorgon.

Idag - Monique Coleman (justfuckinggoogleit.com) från High School Musical var på Tibble och föreläste om FN. Hon är 31 år, men ser ut som 20. Hon var rolig. Man fick fråga massa frågor om FN och annat. Hon sa att den
vanligaste frågan hon fick var "Is Zac Efron as hot in reality as in the movies - And YES he is!" haha.



Var på Isabels vårshow idag. Jättekul att titta på vårshowen, i år är den bra! Älskar när småbarnen dansar. Det är ju det bästa. På torsdag har jag vårshow - tagg!


onsdag.

Det är en bra dag idag!

Det var über att Felicia sov här igår. Det blev vardagsmys. Vi åt tacos och kollade DH och så somnade vi rätt tidigt. Imorse gick vi till och med upp tidigt och dukade fram frukost. Det var lite förändring i vardagen, jag är rätt dålig på frukost överhuvudtaget. Det var även temadag. En timmes föreläsning i aulan om Don't Drink And Drive. Det var lamt. Trodde det skulle vara intressant, men inget man direkt inte kunde lista ut själv.

Åkte efter skolan och lämnade ett papper till mamma och gick runt och kollade på designgrejer på Åhléns city. Rätt kul. Det blev även en jättemysig PW runt mörtsjön med Matilda och prata. Efter åkte mamma och jag till mörby och köpte sushi (jag körde (y)) Ska duscha kroppen snabbt nu och sen ska jag sova tidigt, jag har spanskaprov imorgon så vill vila ut så jag kan tänka imorgon. Ska även vara barnvakt imorgonkväll/natt så måste packa lite till det också. Är ledig på fredag!!!! Wippsie.




i'm no wiser than the fool i was before.

Jag hade ett inlägg hängades från i lördags som jag publicerade nu.

Jag ligger i min säng och lyssnar på Lady Gagas låt. Den är jättebra, men är nästan redan trött på den. Har knarkat den på youtube. Elin som visade den låten. The Edge of Glory heter den.

Har haft matte B - nationella idag. Det gick ganska bra, eller riktigt bra på vissa. Dock var de sista uppgifterna lite svåra och man blev ju så trött och segtänkt efter två timmar så man slarvade nog lite på sista uppgifterna. Men så länge jag får mitt VG så är jag nöjd.

Jag har handlat tacos efter skolan och kånkat hem. Felicia ska äta middag och sova över här ikväll. Vardagsmys (L).

Ska nog kolla lite på cougar town, ett avsnitt eller två. Sova någon timme sen ska jag nog göra spanska samt laga mat till Fille och mig tills hon kommer sen.

Jag mår jättebra nu förtiden. Ville bara säga det.

Puss


tittar bort och låtsas som det regnar.

Det spöregnar - det spöregnade. Jag älskar när det regnar. I alla fall på sommaren. Jag kom precis innanför dörren innan spektaklet började. Har tittat ut för spegeln på strålarna som sprirar ner. Åskar gör det också, hehe. Det är dock lite längre ner på like-listan. Jag tycker typ det är läskigt.

Dagen har varit topp. Först engelskanationella, som gick bra! Sedan handlade jag och Evelina på hemköp - tortellini och kladdkaka som vi åt hos henne och planerade inför peace and love. lÄnGtaR.

I tisdags hade vi rättsspel på rättsstaten. Det var faktiskt ganska kul, det gick ju lite fort och alla var väl inte till hundra procent förberedda. Vi spelade alltså upp en rättegång. Jag var kärande och hade två advokater bakom mig. Jag var VD för företaget det handlade om, Karl Karlsson (fyndigt Lars...) till er tjänst.

Igår var det gym med mulds och vi solade solarium. Det var nästan läskigt, haha. I alla fall i början, sen blev det mest avslappnande. Vet inte om det tog sådär fruktansvärt mycket, men det känns lite som att jag bränt mig.


snälla titta på det här. jag ville bädda in men det gick inte. det är så fint. för min skull.
Peter Yorn & Scarlett Johansson - Relator

jag är namnet som du har på armen.

Nu när allt är färdigställt kan jag ju nämna att...jag ska FLYTTA! Eller jag och jag, snarare mamma och jag. Huset är för stort för båda oss, roligare med en nyrenoverad lägenhet istället för ett hus som är mer ämnat för en barnfamilj. Så nu är det dags att ta nästa steg i framtiden och flytta. Ut ur skarpäng. Kommer sakna ängen, Ica Rösjöhallen (Har dock körlektioner där så har lovat Elin pizzamiddagar när det finns tid), kommer sakna vardagsrundorna man kunde gå med vänner.

I fredags fick vi lägenheten vi budat på och huset ska säljas om några veckor framåt. Så det är mycket fling och fläng fram och tillbaka med att packa ner grejer. I fredags rensade jag och min syster ut halva vår barndom. Många papper, leksaker och annat som man sparat på sig som skulle slängas. Vi har bara sparat det viktigaste. Haha, vissa saker vet jag inte ens varför jag har sparat... Mitt rum är nästan tomt. För mig är det väldigt ledsamt. Eller väldigt var väl att klämma i, men det känns. Idag känns det faktiskt att vi ska flytta. Det har lite känts som att vi ska flytta men samtidigt ha kvar huset, men så går det ju inte till.

Jag har bränt mig på nosen idag på fotbollsplanen. Imorgon blir det shorts, det är 22 grader imorgon. Jag var för varmt klädd idag, hade svarta jeans (det säger tillräckligt).

NU - DUSCHEN!


kan vi inte vara nära, bara en minut.

Är på gott humör. Vet inte om det var för att jag såg ett musikalavsnitt på sjunde himlen OCH grey's anatomy, blev lite som smör och grädde på samma gång, haha. Vädret kan det ju inte bero på i alla fall...

Igår var det ledighet med läkarbesök och shopping av 50kronors hm-linnen (bästa) och sedan sushi till mig och Felicia som vi smaskade hos Evelina. Vi pluggade lite och sen var det hem igen och plugga lite och annat.

Åter igen bara 8 veckor kvar till sommaren. Ville bara säga det till er som sitter och svettas med gråa skolboken.

Nu är det köttfärssås till middag och sedan är det vila. Imorgon är det bara Engelska Nationella i två timmar, sen ledighet.


vi går på rad. sotiga barn. barfota fötter genom hela stan.

Jag är ledig imorgon. WIHI! Eller bokningsbar temadag som aldrig blev bokad kanske man kan kalla det...

Ska nog till Täby C imorgon och handla lite saker såsom linnen och lunch. Efter blir det nog massa plugg, förhoppningsvis. Måste bara få orken. Det är ju bara några veckor kvar i skolan, längtar till sommaren (snöade det idag?), har roliga saker planderade.



Valborg var riktigt rolig! Valborg är ju en sådan där helgdag som är överskattad, med delad förstaplats med nyårsafton men denna valborg var skoj, skoj, skoj.


RSS 2.0