i know what's on your mind, it will be times for that too. if you hang with me.

Fredag! Det kändes tidigare idag inte direkt som det var fredag, jag hade inte riktigt det där fredagssuget, de där förväntningarna att helgen var nära. Dagen var dock riktigt lång. Veckan har faktiskt varit konstigt lång den med, eller konstigt och konstigt - man känner ju att det är första veckan och att det har tagit sin tid att komma i takt med skolan och tiderna. Både i onsdags och torsdags så sov jag en timme eller två efter skolan, är inte det det bästa som finns? Att sova på dagen. Man sover tusen gånger bättre.

Igårkväll var jag och mami på handledarkurs, tråkigt var det väl relativt men jag gillade ledaren som höll i det hela. Bara det att när det var min tur att göra synundersökning så gick maskinen eller vad man ska kalla det sönder så jag får vänta tills nästa vecka innan jag kan göra synundersökningen...jaja. Jag är otroligt taggad på att börja köra bil, även fast jag egentligen börjat men snart susar jag runt på vägarna.

Efter skolan var jag och fikade med Matilda, man blir alltid lika glad efter att ha umgåts med den tösen :)
Tog en macka och gick runt i affärer. Har även under kvällen färgat min syster Camillas hår samtidigt som vi tittade på fångarna på fortet, hihi.

Nu ska jag sova, ska få sovmorgon äntligen imorgon. Gosh vad man blev bortskämd under sommarlovet, nu tar jag verkligen vara på sovtimmarna.

Pussar

Älskar låten. Älskar videon. Älskar robyn. Ball är hon allt!


Kommentarer
Postat av: Matilda

2010-08-28 @ 13:17:04
Postat av: Matilda

blir glad av att umgås med dig med saris! puss <3

2010-08-28 @ 13:17:48
URL: http://matildahellman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0