it hurts.

Jag har träningsvärk i hela armarna. Jag har börjat gymma och gjorde det för andra gången idag. Mina armar klarar inte direkt mycket. Benen är mycket lättare att ta styrka med, hehe, de är mycket starkare. Armarna är som spaghetti efter några lyft, puh!!

I lördags var jag och Felucha hos Evelina och åt middag. På kvällen kollade vi lite på den gröna milen och när felicia hade gått satt jag och e och kollade på Fokis blogg och skrattade åt hennes videobloggar. Kanske inte det roligaste egentligen, men satan vad vi kan överdriva saker, love it!!

I söndags var jag tidigt hos min syrra och hämtade stolar som ska användas i mitt rum. Det är min farmor och farfars gamla stolar, det känns fint att ha något som är lite personligt som varken kommer från blocket eller bara IKEA. Nästan alla mina möbler kommer från IKEA, sedan ska jag dekorera med annat, men IKEA har de bästa stora möblerna. Rummet är i princip klart nu, idag har jag lagt in mycket av mina gamla grejer så det känns bra. Även min nya dator men tyvärr kan jag inte använda den än, den ska ladda i 23 timmar...gosh

Jag har gjort massor den här sommaren, flängt hit och dit så nu augusti känns det skönt att bara vara hemma för en gångs skull innan skolan börjar och bara vara med kompisar.

Nu ska jag snart bädda min säng, första natten i det nya rummet, det dåliga är att det luktar starkt nymålat och nya möbler, yyssch! :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0