jag sålde en kvart för att tjäna en kvart.

Jag har haft mitt livs onödigaste skoldag idag. Har jag någonsin sagt det tidigare tar jag tillbaka det, för inget slår denna dag. Jag hade lektion imorse klockan åtta som jag inte gick på så då fick jag sovmorgon till 13.10. Jag kommer till skolan halv ett för att sedan få reda på att lektionen vi skulle ha var inställd, så då börjar inte nästa lektion fören klockan tre. Efter en timmes velande bestämmer vi oss i alla fall för att gå till sista lektionen som är engelska och under väntetiden gör vi läxan vi fått. Sedan till den vanliga turen så har vi ingen engelska, det enda man fick var närvaro för läraren var sjuk. MEN! Jag fick närvaro på lektionen, jag har fått sovmorgon, jag har fått pluggtid och hellre ingen lektion än lektion över huvudtaget faktiskt. Det är bara det att vi har jättemånga långa håltimmar så blir vi av med en lektion så fuckar hela vårt schema upp. Jaja.

Det har blivit kallt igen också, vad hände med den ljumna värmen. Eller ljummen och ljummen, - 1 grad. Men idag höll mina händer på att gå sönder, det gjorde så ont. Måste investera i ett par bättre vantar, men jag gillar mina söta vantar.

Igår var det gym som vanligt och jisses vilken träningsvärk jag har nu. Imorse/Idag hade jag i princip ingen träningsvärk, hade mest ont i rumpan men nu. Det gör "ont" över allt. Jag kan inte skratta, nysa eller hosta utan att det gör ont haha.

Har lagat middag och tittar nu på BL. Ska även vara lite effektiv och ändra lite på mitt repotage ikväll men nu ska jag ringa Nathalie.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0