I guess i'm gonna miss my chance agian.

Gosh, vad jag älskar jullov! Jag behövde verkligen det här, ledigheten. Att inte behöva göra något är helt underbart. Dock är jag förkyld. Det går liksom upp och ner, ibland får jag för mig att jag inte alls är sjuk, men stunder som dessa när det gör ont i näsan och huvudet så vet jag att jag är sjuk. Kanske inte smittar eller har svårigheter att göra saker men det är jobbigt. Jag blir alltid sjuk på lov, blir sällan sjuk på vardagar. Det är väl för att när man slappnar av så får bacillerna tillfälle att visa sig.

I tisdags var jag, mams och Camilla på teater på maximteatern. Vi såg A Christmas Carol. Jag hatade den historien förut, jag såg den på bio med Anna förra året i 3D - animerad och sedan så såg vi den på en bitter engelskalektion och jag gillade den verkligen inte. Tyckte den var jättejobbig. Men att se på den på teater var en annan upplevelse och jag gillade den verkligen, den gav mig julkänsla.

Dagen innan julafton åkte jag och mamma in till Täby Centrum och handlade de sista julklapparna och sedan åkte vi in till stan och fortsatte julklappshandeln där. Det blev även julmatshandel efteråt.

Självaste julafton var jättemysig. Började med glögg och julmat hemma hos oss med moster och kusiner. Gud vad jag älskar julmat. Är få saker som är så gott - sushi ej inräknat... Det tar dock lite emot att gilla julmat nu för är så trött på det. Vi åt rester av det på juldagen också så nu får det räcka för i år.

Har ju varit sjuk och haft mycket plugg så har inte gymmat på jättelänge. Det händer alltid saker som kommer ivägen men det får bli lite oprioriterat. Jag måste bli frisk först.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0