31 december 2010.

Nyår idag! Känns lite overkligt, eller svårt att tänka sig. Året har gått jättefort verkligen, men det säger man väl patetiskt nog varje år.

I tisdags var jag och krigade i mellandagsrean, eller nej. Slapp kriga för vi var i Sollentuna Centrum. Jättefint centrum och folktomt vilket var ett enormt plus i kanten. Dock så var mellandagsrean inte direkt något att hurra över. Jag köpte ingenting. Så blir det ofta när man letar efter något. På kvällen åkte jag in till stan och mötte upp Anna och så åt vi middag på Friday´s. Vi satt och pratade i flera timmar, tror jag tog tunnelbanan hem klockan tolv. Jättemysigt, alltid kul att träffas då man inte träffas på ett tag. Finns så mycket att diskutera, haha!

I onsdags blev det gym också, eller "gym". Hade precis kommit ur min förskylning och försovit mig den morgonen så var inte sådär jättepigg men gjorde några lätta övningar sen satt jag och Matilda mest och pratade. Efteråt åkte vi till Täby Centrum med pojkarna då de skulle handla mat och annat inför nyår.

Det var tänkt att jag och mina vänner skulle äta på Pong som vanligt men det blev så stressigt och många var lite förkylda så det slutade med att Evelina och Felicia kom till mig istället och så åt vi chips och pratade.

Igår mötte jag och Evelina upp Nathalie i danderyd så åkte vi in till stan och shoppade kläder. Vi åkte till mesta dels in för att Evelina skulle hitta något att ha på sig på nyår och jag skulle bara hänga med. Jag var den som köpte mest. Hehe. Blev två klänningar och två t-shirts. Sov även över hos Evelina inatt. Vi satt och kollade på Grey´s <3, kollade på när det hade en bomb i en människa. Det var inte lika spännande att se det nu som det var när det var premiär för avsnittet på TV. Kanske inte var samma känsla och det var säsong 2, kännes lite B och dåligt skådespeleri. Dock skulle Evve upp och jobba vid åtta, så hon väckte mig när hon gick sen låste jag och gick hem. Har nu sovit fyra timmar sen jag kom hem eftersom vi endast sov i princip 4 timmar i natt.

Snart dags att göra sig i ordning också. Jag ska ha på mig en klänning jag köpte med 50 % rea på H&M och så har jag målat naglarna i turkost.

Ska först på middag hos Elin med flera, sedan ska jag till Evelina. Kommer bli ett jättebra nyår.

Fick en jättefin fågelbur i julklapp som jag önskat mig!

Med en liten pipi i!


Min fiskis har fått kompisar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0