ni är bäst.

Min födelsedagshelg har varit jättebra! Jag är så nöjd med MIN helg. Har fått fina gratulationshälsningar och kramar, blir så glad. I fredags åkte jag och Matilda fnissandes till Camilla och Olof, där vi fick dricka, present och snacks och jag fick sång. Efter var det förfest och utgång som gällde! Jag är så nybörjare på det här med utgång, men det var kul!

Igår var det släktmiddag hemma hos oss. Vi hade jättemysigt och vi hade fixat så fint, och mamma lagat bästa maten. Matilda kom även sen, samt Evelina. Av Matilda fick jag en tröja från Filippa K. Den kvinnan känner mig bra :) Jag fick så fina presenter, är helt lycklig för dem. Mutewatch, klänning och Yasuragi Spa från Camilla och Olof! Samt fin plånbok med pengar och annat fint från moster och massa fint från mamma som converse och annat. Har säkert glömt något. Trodde aldrig att jag skulle få så fina presenter. Antog jag skulle få acceptera att jag fyllt vuxen och att man får nöja sig med det lilla.

Idag har jag ätit tårtrester och kollat på Grey's Anatomy avsnitt! Jag mår så bra nu. Jag vill så gärna tro att det har med att göra att jag är 18 år, är så skönt att 17 är över. Dock har det ju med att göra att jag haft sådan fin helg men det räcker mer än väl.

Nu ska jag sova, glad.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0