två studiedagar.

Jag är ledig. Mihi. Har studiedagar igår och idag. Det kom verkligen passande. Jag önskar att alla veckor var så. För måndagar och tisdagar är mina hatdagar så skönt att just de skoldagarna försvann.

I fredags så var jag på 50årsfest, en vän till familjen som fyllde år. Jättefint ställe och roliga människor. Jag var där till mestadels för att hjälpa till att se till att det fanns mat och dricka men fick även sitta ner och äta och så. Lördagen efter tog jag sovmorgon och på kvällen gick jag och Evelina på artonårsfest till Madeleine.

Söndagen spenderades med gym och på kvällen drog jag och Evelina till bussen för att åka till Valléentuna. Vi mötte upp Felicia och så köpte vi dipp, chips och lärre och hyrde en film. Blev valentines day (?), den var sådär. Rätt okej film egentligen för en söndagskväll med chips men de hade ju gjort en film för att proppa in så många kändisar som möjligt. Jättemånga var onödiga i filmen liksom. Rekommenderar inte den direkt.

Igår vilade jag bara hemma med TV och sedan lyssnades på Duffy och städade. Mötte upp Anna i stan efter middagen och gick till Sergel. Vi såg Love and other drugs. Mysig kärleksfilm. Kanske hade lite för höga förväntningar men annars var den bra!

Imorgon är det skola igen men det är okej med endast en tredagarsskolvecka! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0