i try really hard.

I tisdags var det spinning med Matilda och Fredrik! Det var jätteroligt. Eller roligt och roligt. Men definitivt flavour till gymmet. Det var lagom nivå för att precis ha börjat med det, vi körde medel. Får se hur det blir sen men det räckte för nu! Jag har fortfarande lite ont i ljumskarna haha, efter att ha suttit på sadeln. Det var egentligen inte sådär fruktansvärt otåligt jobbigt, utan man bara svettades som ett djur. Skönt!

Har varit barnvakt idag efter skolan. Var helt slut efter gympalektion. Vi spelade handboll, jag tyckte i alla fall att det var riktigt roligt. Men shit vilket väder det är/var idag. Läste min kusin Elins månadsbrev. "En fröken hade börjat med: Nu känner man att våren är påväg. Det blir bara varmare och ljusare" Jag ba, vad är det för jävla optimist? Jag kan nog inte längta mer efter våren.

Blev ingen dans idag för snön hindrade bilen att köra. Tråkigt. Men var ändå rätt trött efter gympan så det var väl rätt skönt ifs.

Nu ska jag blåsa håret och sen gå och lägga mig lite tidigare. Har införskaffat appen: Sleep Cycle. Provade den imorse/natt. Det är en avancerad väckarklocka. Den känner av när du sover lättast och då det är som mest passande att väcka dig. För man vet ju hur det känns att vakna när man sover djupt och man får typ ont i huvudet och det bara är jobbigt. Jag tycker det funkade imorse, eller vaknade lätt och stillsamt. Men kan ju varit inbillning också, får se om den verkligen fungerar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0