när vi går genom tiden, att det bästa inte hänt än.

Freaking höstlov! Jätteskönt. Eller det är väl det jag VET att det är, men det är ju inte direkt lätt att njuta. Snarare se tillbaka och se hur bra man hade det. Jag har inga läxor att göra, har liksom inte tagit med mig något! För det finns inget som är någon idé att starta nu på så det är riktigt skönt. Att slippa den stressen.

I lördags var Evelina, Lisa, Nathalie och Rasmus hos mig och vi pratade och kollade på skräckfilm...Hehe. Kanske inte skulle kalla det skräckfilm, lite amatör. De andra ville se något ännu värre men jag klarar inte av sådant. Jag blir alldeles för rädd, men men. Vad ska man göra ;) Vi hade kul i alla fall! Igår slappade jag. Idag slappade. Jag är färdigslappad haha. Imorgon bitti så åker jag till landet. Tre dagar. Ska faktiskt bli skönt att stänga av omvärlden lite. Man är så skoltrött. Jag tyckte mer om ettan tror jag faktist hehe. Då var allt så nytt och det hände alltid nya saker. Fanns så mycket att bli glad för. Klart jag har mycket att vara glad för nu, absolut. Mycket! Men det är lite same old, same old. Det är lite konstigt att gå från ettan, till tvåan. Då allt var så nytt. Jag är lite för rastlös nu liksom, vill att något nytt roligt och spännande ska hända. Hehe...kanske lite bortskämt! Kan också vara en liten depperiod för man är så smått chockad över mörkret. Jag gillar det inte, jag är lite mörkrädd. Men det blir bättre, det vet jag!

Ikväll har jag ätit middag hos min storasyster med min andra storasyster. Och syskonbarn, världens sötaste! Fast man blir lite trött efteråt när man lekt med dem haha! Vi åt tacos, glass och fick också presenter för jag fyllt år.

Har packat klart och ska fortsätta se DH och sedan ska jag sova!

Puss



Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont

Fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod

Som ett hjärta som vägrar sluta slå

När varje bön gått åt, fortsätt

När jag fallit tungt

På ditt minnes skrothög

Hitta mig när som helst


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0