champagne showers.

Om det är någon som kan festa - ha fester - så är det Matilda fricking Hellman. Jag hade så roligt igår. Vi åt grillat och hade skoj. God mat, kalasmänniskor, bra hus och stora högtalare är ju förbestämt att lyckas. Önskar innerligt att jag hade lite bilder men det är så svårt att ta fram mobilen när man har skoj. Det får räcka med minnen!

Felicia sov över här traditionvis när vi festar i Täby. Vid ett-tiden kom Evelina och då blev det makaroner och skräckfilm. Vi såg paranormal activity. Är förvånad och imponerad att jag såg den. Jag tittar ALDRIG på skräckfilm för jag gillar det verkligen inte. Men med regn, huvudfylla och stor säng kändes mysigt med skräckfilm.

Har lagat mat till mamma och mig som vi ätit. Hon har gått och lagt sig men jag är pigg som 17. Jag har kommit underfund med att jag har sommarlov idag. Då jag kom att det är SÖNDAG för mamma och jag känner inte ens av det. Samt att när mamma sa att hon måste jobba lite tänkte jag att jag också kanske ska göra något, och sedan slog det mig - jag har inget sådant att göra!!!! Jag har inga måsten. Wihi!

Om en vecka är det Peace and Love. Bara så att ni vet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0