köra bil.



Har varit på landet över helgen! Skön start på sportlovet. Åkte lördagsmorse, Pappa åkte från Hammarby och mötte mig vid Fruängen (Har aldrig åkt ända dit förut, det var en upplevelse) så åkte vi till landet. Det var bara jag och pappsi! Vi har gjort det vanliga, lagat mat, spelat kort (!), jobbat matte, övningskört och tittat på VM. Lite glad dock att jag har min iphone. Då kan man ändå checka Facebook, bloggar och spela som underhållning när det blir lite långtråkigt, typ när pappa måste titta på skidor hela tiden. Finns bara 1an, 2an, 4an och 6an typ. Pappa är ju inte så muter på Simpson direkt, så det blev mestadels VM och sådant som bygglov och halvåtta hos mig. Halv åtta hos mig är mitt nya favoritprogram. Haha. Åkte hem i tisdagsmorse. Åkte till Kista och mötte min kusin och Camilla. Vi åt lunch på food courten och sedan bio. Det blev Yogi Björn (?) i 3D, något i den stilen hette den. Den var jätterolig! Eller det tyckte i alla fall jag och Camilla. Min kusin David tyckte mest den var bra än roande. Gullig barnfilm i alla fall.

Efter biobesöket åkte vi hem med min moster. Jag och min moster övningskörde senare på kvällen. Vi körde runt på parkering och även vid rösjö. Övade på att starta, koppla ur och växla och sådant. På kvällen blev det barndomsumgänge med Elin R. Det var kul att göra något bara hon och jag! Vi åt godis och skrattade så man fick ont i magen. 

Igår tog min fina syster körkort. (L) Gröömt! Så vi har strosade runt i bilen hela dagen. Love it. Först lite firande med lunch på resturang med moster för körkortet sen fortsatte jag och Camilla i Täby Centrum. Köpte bara nödvändigt som underkläder och pads. Mer shopping får bli till en annan dag. Särskilt när H&M vårkollektion kommer. Den är jag sugen på! Vi fortsatte sedan efter en runda hemma till Coop. Vi handlade! Själva! Det var mysigt. Ingen annan i affären i stora Coop så kunde strosa runt och handla massa. Mycket kosmetik blev det som hårsprej, tops och annat. Bra att ladda upp. *Klapp på axel*

Det var kul att bara åka hon och jag. Särskilt när vädret är fint och hög musik. Smile på det.

Idag har det blivit lite mer Täby C shopping i förmiddags (Lättare ju när man kan åka bil hur lätt som helst och inte behöver tjata på mor). Köpte mer underkläder och lite annat. Åkte till Anna efteråt. Vi gick runt i gallerian, åt bagels på Waynes och sedan åkte vi hem till henne och chillade. Åt även middag där! Bästa maten.

Blev JOBBIGT långt inlägg nu men har liksom inte bloggat på så många dagar, och började igår med detta inlägg och glömde bort det. Ointressant. ADJÖ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0