so cold.

Det var ju en redig tid sedan jag skrev men vet inte ifall jag pallar ett långt utdraget inlägg heller.

Det är så att jag varit sjuk den här veckan. Riktigt sjuk. Jag blir sällan sjuk men när jag väl blir så blir jag verkligen sjuk. Jag sov verkligen dåligt i helgen så det var som att bacillerna stod redo att attackera och tog tillfälle nu när jag inte sov ordentligt och åt dåligt. Brukar ju vara då man blir sjuk.

Förra helgen var i alla fall rolig och vild. Artonårsfirande hela helgen. Först Naomi på fredag och sedan bästa Evelina på lördag. På söndagen vilade vi bort ruset med makaroner, korv och "när lammen tystnar" hemma hos Evelina. På kvällen kollade jag på "män som hatar kvinnor". Den serien filmer med Stieg Larsson är verkligen mina favoritfilmer. Jag gillar typ inte filmer, eller har typ svårt att se på film ofta, men de filmerna är verkligen sketabra. Se om ni inte sett! Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden och Luftslottet som aldrig sprängdes. Hoppas Flickan som lekte med elden går imorgon.

Måndags blev det hovrätten med klassen. Det var intressant. Vi fick gå på rättegång men redan då mådde jag dåligt och var så himla trött. På kvällen fick jag feberfrossa och mådde så jävla dåligt.

Hela veckan har spenderats snorandes i sängen och försökt plugga lite. Inte så lätt när man mår dåligt. Dock har jag tittat på massa DH, det var roligare hehe.

Har även bokat körlektioner idag, hoppas på första lektionen nästa vecka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0