there was a time.

Igår var det temadag i skolan. Litteraturtema. Vi hade tre förläsningar i aulan med författare och en privat föreläsning i klassen med en författare. Jag tyckte det var rätt kul fast samtidigt ovärd dag på något sätt. Jag tycker litteratur är intressant och tycker det är kul att skriva men dagen började bra men sedan gick allt neråt, det är ju Tibble vi pratar om.

Det är vår! Är det det? Jag måste alltid fråga folk. Det känns som våren är bara ett kvarter bort. Imorgon var det lökigt att vandra till bussen och vissa gator är sopade (dock finns det kvar snöhögar). Hörde dock att det ska snöa igen men det kommer ju försvinna snart. Längtar till April. Jag gillar månaden april. Månaden av förhoppningar, sedan blir allt som en vana och tiden bara glider förbi.

Vad hände förresten med att påsklovet är v.14? Vi 93:or är ju vana med den veckan som påsklov men nu är det v.16. Drygt. Skulle passa bra med ett lov snart. I alla fall efter allt vi höll på med idag på företagsekonomin. Satt kvar efter skolan och gjorde några uppgifter för känna mig lite mer trygg i bokföringen.

Har skrivit på min musikuppgift samt pluggat spanskagrammatik. Tycker ni kan lyssna på det här, i alla fall andra videon!!!! Det har med att göra min musikuppgift (där jag fått den ifrån). Jag tycker i alla fall att det är väldigt fint.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0