stay.

Imorgon är det....FREDAG! Wippsie hurray!

Veckan har varit fett b! Haha. Men det är sant. Rätt tråkig. Jag är rätt bortskämd och behöver adrenalinkickar och lustkickar under veckan för att jag ska vara lycklig.

Igår gick jag och Matilda på ett töntfriskispass! Det var nördigt, pinsamt och så kul! Okej, nu ska jag inte låta som hurtbulle nummer ett och jag vet att jag inte var så road under själva passet för det var fan jobbigt. Vi gick ju in med attityden att vi var yngst, snyggast och bäst haha men tjii fick vi för vi pallade knappt trycket. Det var ju dock första gången så jag tror man kommer in i det plus att nu vet man hur långt det är och hur man håller på. Jag tror man blev psykiskt stressad när man inte visste hur jobbigt det skulle bli.

Idag blev det gym (det är det enda jag bloggar om typ...) också, fast hade haft gympa som sista lektion och var helt slut. Svängde först förbi med skjuts av Fredrik förbi Täby Centrum och lämnade tillbaka några filmer och Matilda hämtade ut biljetter sedan var det bara iväg till gymmet. Jag var så matt. Jag fattade inte ens varför jag gick dit från första början kände jag efter ett tag. Men jag fick spela lite på Matildus iPhone och sedan så "stretchade" vi också. Gjorde några övningar ordentligt och fick även försöka lyfta min egen kroppsvikt. Right att jag klarade det, not! Det får bli mitt mål, jag klarade bara att hålla i mig men inte lyfta hela mig själv. Det får bli ett framtida mål. Haha.

Har precis tittat klart på robinson och ska strax duscha och sedan sova. Är så sjukt trött.

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0